Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e cuj, kad bi svaki stanovnik BiH meni dao marku ja bih imao 2.7 miliona, al ne daju supci
Vuciceva doktirica fasista i psihopata!!!Ona bi sve gradjane zatvorila u cetri zida!BOLESNO!!!
PADE EKONOMIJA!!! I ONAKO JE GOLA SIROTINJA!!!! TEK ĆEMO VIDJETI STA JE CORONA NA JESEN I STA JE BIJEDE(SIROTINJE) NA JESEN!!!! TEK POČINJE INGRANKA!!! OVO JE DO SADA BILO ZAGRIJAVANJE!!!
@VOZACSAILIDZEBC1C Zašto stalno na jesen a ne na zimu
Slusajuci vlast narod sam sebi kopa grob.
Tacno
Kad bi avi bilinzapoaleni, niko ne bi bio na birou. Kad ne bi bilo kriminala, sci bi bili sigurni, a da baba ima damu, bila bi djed.
Grujičić: Kada bi svi poštovali mjere, epidemija bi splasnula za dvije-tri sedmice ---- Ne LAZI, cak i da svi odreda postuju sve mjere vezane za ovu pandemiju za 2-3 sedmice virus ne bi nestao, al´ si zato ti dokazala koliku kolicinu neznanja i bahatosti ima polubog u bijelom. LAZI me, LAZI me....
@rahmetlijaTito Nije nintebi dobro.
@Miles Dyson Nije ni tebi neobrazovanom i polupismenom pa ne znas sta ni ona a ni ti laprdate. Da ona ima imalo znanja ne bi izvalila ovoliku LAZ.
Vidim ona uredno masku nosi.
Jednostavno! Iduće dvije sedmice su ključne! Ha,ha,ha
Suplje price. Nece ona splasnuti sve dok je donacija od EU
Najavljuju gašenje prdimahovine oko korone.
Nek ona najbolje zna, doktor nauka
kad bi vas sve uhljebe promenuli sve bi proslo brzo
I šta onda poslije dvije-tri sedmice, kad se sve opet pusti? Opet bi isto bilo. Zato ne serite!
@DKing logicno je da neces sve opet pustiti kao kod nas. ovo je maraton do vakcine ili dok nema novog slucaja 2 mjeseca. i taj maraton je laksi i donosi manje stete nego da pustas da virus odradjuje svoje. to ti je realnost.
Bi, da je riječ o endemskoj bolesti. Ali, pandemija znači da se to mora uraditi na cijeloj planeti, što je nemoguće- Najbolji primjer je Crna Gora. Mjesec dana bez ijednog oboljelog, proglasili pobjedu, i ubrzo im se vrati u četverocifrenom broju oboljelih.
Nije tesko a jednostavno
strategija koja daje rezultate u borbi protiv ovog virusa je jasna: masovno testiranje i izolacija pozitivnih, maske, distanca i pojacana higijena. u tome su uspjele zemlje koje imaju i 100 puta vise stanovnika od nas, a mi ovdje cekamo da nam pomre 1000 ljudi da skontamo da se s ovim virusom ne moze ponasati kao da ga nema.
Hocete li hljeba da jedete ili da se krijete od korone po kucama? Ja licno zelim hljeb da imam i da mogu svoju porodicu prehraniti. Korona je nasa realnost, cuvat cu se koliko mogu, i nadati se da ce neko lijek izmisliti.
@KURCIC2004TE ne palamudi. neces ostati bez hljeba ako nosis masku i drzis distancu i ne radis sve stvari koje te nepotrebno dovode u rizik od zaraze. ima posebnih djelatnosti koje ce biti pogodjenje i takvim mjerama, ali tim ljudima treba pomoci da prebrode krizu, a ne pricati da je korona ubleha i da se svi trebaju zaraziti.