Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A pazi ih \"vidjeo\"? Joj portala i pravopisa? Koji vi jezik govorite?
kad vec bacamo tračeve o Mugoši evo i jednog koji ima veze sa Sarajevom. sadašnja žena/pratilja/djevojka (ne znam da li su formalno vjenčani ili ne) mu je Lijljana Blagojević, Srpkinja iz Sarajeva koja je prije rata vodila Dnevnik na Televiziji Sarajevo. nakon što je izbio rat, izbjegla je u Crnu Goru sa dvije ćerke iz prethodnog braka i spanđala se sa moćnim Mugijem. naravno, on ju je odmah gurnuo na televiziju i ona je već 10-15 godina etablirana figura na crnogorskoj državnoj RTCG gdje isto vodi Dnevnik s vremena na vrijeme.
da vas ujedno upoznam sa tim da je Mugosa ljekar...takodje, zabranio je svojoj slijepoj sluzbenici da dolazi na radno mjesto uz pratnju psa vodica....toliko o gospodinu...
Sestru ti žegam krvavim qrzem na majčinom grobu.
Krme.
ima li ko zice?
ovo sad u trendu napadati novinare? :O
udri stoku!