Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazem ja da je pretovar bio..
Predsjednik Vucic je svojom mudrom politikom i brigom za narod sprijecio da ovaj splav potone. Velika pobjeda srbijanske vlasti
Ovaj izgleda kao Mahmud Ahmadinežad..bivši iranski predsjednik..
Steta sto ta razvratna srpçad nije potonula zajedni sa splavom, svijet bi bio za mrvicu moralniji.
Dobro je prošlo, sreća pa sve cajke spasise, sta bi poznate osobe bez njih, ko bi lovio njih pardon njihove pare.
Gangula brate, a šta je sa tvojim dvorcem, jel on pretrpan kvadratima xaxaxa
Pretovaren. Splav prima max 100 grla stoke, ovdje bilo bar 200.
Šepić zakuca s izjavama, kakav gradonačelin takav grad, kakva sotonističko krimogena tvorevina, Beograd, za ozbiljno ispitivanje i analizu svjetskih stručnjaka!!!!!!
Jedan u nizu deklarisani četaljjjja kao gradonacelnik.
Srbija ima dospijeće duga od 7 mlrd. eur u 2023. Nije uopće čudno što Vučić izigrava incidente na Kosovu. Pričom o Kosovu je u drugi plan gurnuo i onu nezgodu sa curenjem amonijaka. Srbija može samo da se svuče gaće i uradi ono što kreditori budu tražili, a sigurno je da će tražiti ustupke za toliki novac.
E blago vama. Evo vidim Bosna cveta dok Srbija propada hahaha. .. mi propadamo a Bosna gradi autoputeve fabrike radna mesta ili je obrnuto. Svetlosnim godinama je Bosna i ostale zemlje regiona iza Srbije. ..
Kako ono ide.. Beograd pretekao Beč i Budimpeštu. Je, za mitomane koji nisu dalje išli od Šapca. Balkanska Kalkuta
A ovi sada ne moraju da odgovaraju? Srbija na putu u 22. vijek