Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi od nezavisnosti zacas do bez viza a mi 100000 godina cekali ;)
kad ameri odu bice na kosovu oko sedam osam milijuna albanaca, sudeci po natalitetu, a broj srba ispod pet milijuna, vecinom staraca :) gotovi ste pi...ce samo jos to ne znate
Aha, samo si zaboravio da su devedesete odavno prosle. Nedo vam Bog da se ponovo zarati, jedini koji bi stradali ste upravo vi, SERBI.
Joooj kada vam Ameri odu sa Kosmeta pa ostanete cetaljima na milost i nemilost, ili bolje odmah reci nemilost - Srebrenica ce biti decija uspavanka.
Meho jarane njih više ima u Švici nego naših \"hrvata\" u Bosni!
Joj kad sad nacale u CH, Austriju...
Kosovo je srce Albanije!!!
muzicka zelj aza hasima tacija od srba sa kosova zene placu deca vriste bozur vene to pomoravlje (ili beogradski pasaluk) zove mene djesu ti obecani traktori vise :P
kud kod da krenem tebi se vracam ponovo ko da mi otme iz moje duse kosovo :))))))))))))
100posto kosovo
jos samo fali da turskoj vize ukinu i ode onda europa u kur..
pa oni su kulturniji i napredniji od nas bosanaca.