Komentari (429)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska-izvršila agresiju nad BiH, finansirala i s ljudstvom učestovala u udruzenom zločinačkom poduhvatu tj. cijepanje međunarodno priznate države, formiranje logora za Bošnjake, protjerivanje nehrvata sa onih teritorija koje su zamišljene da budu dio velike hrvatske
Ljudi, nemojte se primati na ove "opaske" koje se posljednjih dana upucuju BiH iz Hrvatske. Ove godine je presuda Haskoj sestorki-Jadranku Prlicu, Valentinu Coricu i ostalima za zlocine nad Bosnjacima u Hercegovini. Sad cine sve da sto vise zakuhaju, da Bosnjake predstave u sto gorem svjetlu ne bi li ovi bili oslobodjeni. Presuda se tice i Republike Hrvatske!
tako je Kolindo! necemo da popusimo i ovde!
Boli ih što stari grijesi dolaze na naplatu kao što je učešće Hrvatske u ratu u BiH. Udruženi zločinački poduhvat razbija ilizije o politici Hrvatske iz 90-ih. Kako to da je odjednom tako "europska" Hrvatska u lošim odnosima sa svim susjedima, posebno dolaskom na vlast radikala iz HDZ-a... posebno zabrinjava oživljavanje ustaške ideologije koja se na sva vrata promovira u Hrvatskoj.
Kme kme bahlije treba haparata. A ne ,vama nedostaje vode. Može jedna prirodna jana? Zds
Pa, plavušo, ko te je vukao za jezik da barkaš u Bosance. Šta si posijala - sada žanji! Do kraja mandata se iz ovog belaja koji ničim izazvana upade pravo naglavu!
Je l' sad opet balkanska kraljica, ili je i dalje ustaška kurva?
Grabar-Kitarović: Retorika iz BiH nije prijateljska prema Hrvatskoj, treba pomoći islamskim zajednicama Dakle, definitivno sisata plavuša iz Miletove i Draganove priče. Dvije laži u jednom dahu je čak i njen rekord!
a budale zene
treba ga te retoricki zabit
Ovoj zeni fali sexa
Ona i jest postavljena da dokrajci BiH,radi se uveliko na tom projektu,jer preko teorija terorizma će započeti novi sukobi u BiH..Treba je skresati po tom pitanju sto prije al nas narod jos je u zimskom snu..Al šteta po nju kad na kraju Islam pobjeđuje,htjela ona to ili ne..
Integrirani u Hrvatsko drustvo,protjeraju sve pobiju i naprave drzavu sa 99% ustaskog zivlja i onda onih 100-tinjak hiljada nekih manjina se eto odlicno integriralo,e ko vas ne zna ustase ali znamo vas
"Voljela bi vidjeti kako možemo pomoći islamskim zajednicama ne samo u susjedstvu, nego i u EU-u", rekla je predsjednica, misleći na uspješno integriranu islamsku zajednicu u Hrvatskoj. Sta sad to treba da znaci? Islamska zejednica treba da je integrirana i u BIH ? A sa kim? Sa samom sobom?
Ko je ubio Vedrana Puljića kad sve znate "štovana"?
Ova dok ne primi od bošnje neće se smiriti. Ostavi Jakova i dodji u Doboj da te dobojlija integriše, propjevala bi sevdalinku.
Ma bravo linda, samo da mi je znati u ćiju ti nitu udaraš?!