Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se krvlju brani,ne pusta se lako.
Zapamtili su teroristi traktoraši srbociganski hrvatske bojovnike!!!!!!!!!!!!
13 oktobar 1995.godine. Svakog 13 oktobra u entitetu rs pogotovo u Banja Luci se obiljezavaju dani Ricarda Holbruka (Richad Holbrook)! Sveti Richard Holbrook! Sveti zastitnik genocidne tvorevine tvz.rs!
Svaka cast,blago vama,kuku nama u BiH sto moramo deverati sa chetnicima ali I zabijajuci noz u ledja bosnjacima zabili ste ga ibos.katolicima, na koncu dabogda se o sebi zabavili I zasluzili sta2vam pripada
@RatkoDovuUci. Hahaha odes na more sa 180 KM penzice i ako skuckas nesto sirotinje da odes dva dana opet nosis PASSPORT BOSNIA AND HERZEGOVINA, medjede...
Oni su bar ocistili nama nisu dali kad smo mogli satrati gamad cetnicku...
Da je bogdo i onaj prokleti Dejton dosao samo pola godine kasnije bilo bi mnogo bolje i sigurnije i ovdje u BiH.
Nezavisna država istjerala one koji je nisu priznavali i ... ljepota.
Realno Hrvati su gubitnici u tom ratu, jer Hrvatska je pretrpila znatnu stetu dok Srbija nikakvu
Bljesti ko bljesak.
Vazno da Srbiju nisu smjeli da pipnu jer znaju da bi onda srpska granica bila na Bregani
Jeli i u Mostaru hrvatska vojska oslobadjala hrvatski teritorij? 😒
Zločinci!
Kakva je to akcija samo 51 ustasa poginuo. Majku vam pokatoličenh tjerali ste srpske civile koji su pobjegli od drugog Jasenovca!
@Vaskexx Cekaj,zar nisu hrvati i srbi braca?