Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada baja traktordzija kaze da nema zagadjena onda moramo vjerovati lazovu.
Kolinda slatka kao uvijek.
Onečišćenje u hrvatskoj politici postoji i zna se odakle dolazi.
dolazi od tebe sto se nisi oprala...
Cuj joj price,nema tu nikakvog zagadjenja vec zelite unistiti i ovu jednu rafineriju u BiH i preuzeti kompletno trziste nafte u BiH.Pozivam gradjane BiH da nekupuju INA gorivo,zna se koje pumpe uvoze iskljucivo od INE.PA da vidimo kako ce ovi majmuni da sikcu .Stoko jednanacisticka samo podvale i prevare nista drugo neznate.Da vam nema BiH propali bi.
Milokrad Dodick je deponija negativne toksicne energije u raspadu
a smece na teritoriju Bosne i Hercegovine, tacnije u neumu, susjed odakle ono dolazi?
Đe ćeš bona ne bila na RS pričati? Pa tamo je sve medi i mlijeko. Cvijeće raste i usred zime, naročito 9. januara. Čist zrak, brze ceste, socijalno-ekonomski i ekološki osviješteno, kulturno i nadasve sposobno političko vodstvo koje grabi naprijed 10 godina godišnje, a ti tako? Sramota i atak i iživljavanje nad srpskim življem.
kolinda ko timosenko,ono narod svrsava,a ona svrsava od pljacke.I onda glupi narod:makar bio najveca bijeda,srce im je puno od ponosa lijepom njihovoj... a kad(ako) je uhapse zbog pronevjere 300 miliona odma brisel:politicki progon I kao u pjesmi:sve dok ima cime da je kupim e pa doce dan kad nece biti para
Kako ti se koristiti tu nezgrapnu riječ "onečišćenje"
Ne kenjaj babo vec gradi most ...na Savi..necete da gradite most jer bi vasi hrvatici sa juga isli preko BIH do HR a ne okolo kolili i tako bi vi izgubili od putarina pare...a pravite se kao dobre komsije neke..mi cemo pomoci BIH..e sto vi pomognete..
halo ba cokolinda, ne diraj mi bosnu!!! :D
Kad ju je Halid zvao na burek u Sarajevu kaze ona;"ja da volim burek prezivala bi se burekovic"
Treba tužiti Bosnu i Hercegovinu pred međunarodnim sudom.
macka ko havion....! zbog nje bi tucao kamen...! 💣🎸🎷🎧❕🎵🍓🍸
zna se i da su tebe ameri doveli na vlast pa sta...al si dobra nema sta..prava milfaca
prava pravcata