Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kitarovicka je prava macka pa vi se ljutite koliko vam drago😁😁😁😁
Kurvetina!
Ja bi se samo ljutio kad bi me odbila al vjerujem da ne bi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
prva sisa hrvatske
@Sandzaklijaa Ne slažem se brate, croasanke su top vjeruj mi
Ovi silni hebači što laju zaboravljaju da imaju matere i sestre.Kako se osjećaju kad njima neki kaže da im mater ima dobre sise i guzove ili da im njihova sestra popuši žilu.Retardirani,zaostali,nepismeni i zatucani jadovi.
SUBAŠIĆ JE INAČE STARO HRVATSKO PREZIME
Ipak ona zna za koga navijati ...!!!
Kolinda je ista kao jedna pornstar
Nek je Putinj odere i pustice vas Rusi!
Ko Alan Ford, lijepa a glupa.
Jes' dobra
Bravo predsjednice, sretno susjedi.
Kobilinda
benti koliko bolesnih komentara na jednom mjestu nisam svracao na klix milion dana, a sad sam siguran da necu vise dolaziti dok ne prodje ljeto. znam da vam necu nedostajati, to tako i treba da bude.
hoce je nakvasiti oni rusi hhhaaaahhh
kako se kitarevic izgurala da bude pored trumpa sad je izmislila sluzbenu posjetu rusiji bas kad hrvatska igra i nije zaboravila napomenut da ce biti u svecanoj lozi sa medvedevim
e jes i dobra,mmmmm
Klitorivicka
Kao i uvijek, nadam se konstruktivnim komentarima, u ovom slučaju komentarima kako je lijepo što predsjednica bodri svoju državu, da je to za svaku pohvalu i primjer patriotizma. Umjesto toga, naiđem na većinu žednih komentara balkanskih glavonja, koji se nikada neće suzdržati od prostakluka. Žena je lijepa i zgodna i drži do sebe, za svaku pohvalu, ali svojim pojedinim komentarima je samo degradirate kao ženu, to nisu komplimenti.