Komentari (255)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ je dao katolicima hrvatske pasose I raselio ih is BiH.
Ona sama može da podoji pola hercegovine 😍
pa dokle više, plavušice? Stavi se u svoj HDZ - fašistički ram. "Hrvati su konstitutivan narod u BiH i niko ih neće svoditi na manjinu"Ovo manjina nije proces koji su proizveli Muslimani. Taj proces je produkt dogovora S/H kokalicije. Produkt dogovora Cvetković - Maček, Milošević - Tuđman, Karadžić - Boban i sada, Čović - Dodik! Pošto ste, vi iz koalicije, lagali međunarodnu zajednicu - sada je ista primorana da sve te laži ispravi i kazni ! Istina na vidjelo!
HAHAHAHAHHAAHHA?KURVO ZLOCINACKA UVJEK SU HRVATI BILI MANJINA U BOSNI.A NIKADA NECE BITI KOSTRUTIVAN NAROD,NEPOSTOJI NIGDJE U SVJETU DA MANJINA BUDE KONSTIVAN NAROD.SAMO KOD VAS ZLOCINA,UZMITE IH SEBI U HRVATSKU I TAMO IH RAVNAJTE SA HRVATIMA ,U POLITICI.TOVAM SE NECE NIKADA DESITI U BIH.
Nju puknut s quza..kakav bi to festival biooo.. Ko ne djeli moje misljenje , nije noormalan .
http://www.speakerscorner.me/wp-content/uploads/2016/10/kolinda_grabar_kitarovic_18.jpg :)
@kosta Prefarbala lice ali kad joj podledaš predeo izmedju vrata i grudi vidi se da je samo jedna stara žena.
Kolinda da voli pite bila bi pitarević a ne...
hebo ovakvu dojku kad je od sala
mala grupa ustasa iz hercegovine nisu cak ni manjina
Hocemo gradjansku drzavu bez podjela
Zamisli da se u lijepoj tvojoj nešto zove srpska elektroprivreda, kobilo, ma šta, svaka kobila je pametnija od tebe.
Opet ide majorizacija na izborima pod nazivom Komšić 2 pa onda kurcu sviraj Ćunarevićka
Politikom Kiterevicke i Covica Hrvati ce na kraju ipak postati manjina u BiH, naravno vec unaprijed spremaju optuzbu da su tome krivi Bosnjaci a ne oni i njihova fasisoidna politika.
J... te oni vodi ih sebi u rvatsku!
A ko je rekao da nisu? Kako mozete biti tako dvolicni? Kome vise podmecete klipove...okanite se BiH, brinite svoju brigu!!!!
Jedino što je dobro u vezi Kolinde su očigledno dojke.. Sve ostalo, uključujući i njenu regionalnu politiku je vrlo upitno.
Hrvati jesu maninja, ali su i konstitutitutituvan narod. Naravno, ako se pikaju i mrtvi koje ste gurali na popis. Provjereno je samo 7% Hrvata u Bosni. Poyy