Komentari (281)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mani se nas...vidi šta češ sa ustašlukom u lijepoj vasoj
Ustase su teroristi sjeme im se zatrlo!!
Ne kontam, sta ce ona iz Hrvatske, sa Putinom iz Rusije, razgovarati o Bosni? Ima li ta milfaca ikakvih drugih tema razgovarati sa drugim drzavnicima izuzev one koja je se ne tice, Bosne? Milfaca nema sta pricati sa drugima, pa se uhvatila za BiH quuurac i ne pusta ga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prava gadura pokvarena
NARODE JE BEEEM VAM MATER MRZIM VAS PA VI SHVATITE KAKO HOCETE
@POPUSITEMISVIKARU I mi svi tebi je.bemo mater i ti isto to shvati kako hoces
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Balkanska kraljica sve dok je na tronu ne smijene naša Sebka.
Balkanska kraljica sve dok je na tronu ne smijene naša Sebka.
Pa ova glupa plavuša se ponaša kao predsjednica BiH a ne Hrvatske! Gdje god ode, "razgovara o Bosni". Neka nas popusti malo, dosadna je.
ne, ona razgovara samo o svome narodu u hercegovini
@iiiiv Ona ima "svoj" narod???
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Ovo je mali korak za čovjeka, ali veliki za čovječanstvo" www.youtube.com/watch?v=vd93NUuiofo
Prema ustaskim zlocinima svi zlocini su miki-maus. Ja kao prvaoslavac, svojo islamskoj braci zelim da ih pociste, jer oni kao manjina terorisu vecinu. Jeste, da ste zajedno ratovali protiv nas, ali brate sad ih u miru lagana americka setnja. I uvijek kroati ugrozeni, i kao vole bosnu, a mrze je vise od ovih mojih blentavih srbova.
Kad budu raspravljali o Bosni otpjevaće Putinu 'tri ure san dobivala Kurzem u čelo'
mogli su na Havaje otici da razgovaraju o nama
Milfaca uzela za savjetnika Tudjmanovog ministra ino poslova Matu Granica i to nastaje problem, tip je savjetuje da traca Bosnjane i da se nagodi sa cetnicima, kao i sef mu prije nje.
Prije par sati članak ovdje na klix-u koji počinje ovako.: BiH deradikalizacijom želi prevaspitati teroriste i radikaliste, stručnjaci vjeruju u promjene. Mora da vas i Klix onda olajava.
@blungo Pa sad, Bosnjani su redovna propagandna meta istih sa Klixa. Inace vlasnici portala nisu Bosnjani, ako si aludirao na to.
Uzalud cekam nekakvu vijest o Peljeskom mostu :(
glupaco pricaj o svojoj zemlji sta se petljas u bih.
Jedina država u Europi gdi se ISIL-ova zastava vijori i nitko ništa ne poduzima. Pa kad završite kao i oni bit će svi krivi. I maeavno svi lažu da jača ekstremizam. Alo zastava države koja se hvali svakim napadom na civile, koja javno odsjeca glave ljudima samo zato što su druge vjere služi kao predmet obozavanja onda tu nešto nije u redu.
Cek, cek, vrsili etnicko ciscenje drugih i drugacijih, ubijali nevine, stare bolesne, nemocne, pravili masovne grobnice, ubijali, strijeljali, klali, kopali oci, rezali, ubijali bebe u majcinoj utrobi, lizali dupe Milosevicima, Tudjmanima, Todoricima, Miskovicima, bili njihovi robovi i sve to kako bi drpili sto veci komad BIH i sta rade danas? Danas pakuju kofere i odlaze zauvijek iz BiH, nikad se vratiti nece za stalno u BiH. Sve to radili da peru na kraju zapadne guzice?
Otišla mu reći koja se zastava vijori na Džamiji u Maoci. Pa onda neka netko kaže da nema terorista u BiH, sve samo mirni ISIL-ovci.
@blungo tek kad maočani pokolju vas ko što su ustaše i četnici klali nas, možete pričati o opasnosti. Do tada sano svaljujte krivicu na drugog jer se obraz ne može oprat. Pu gadovi.
@hoolck - oni nemaju obraza- imaju samo dvije guzice i ni jednu ne peru!
Ima li koji diktator da mu se nije probala uvuc?
Ovo je ono kad ti ponestane tema za razgovor pa se uhvatiš za temu koja nikad ne umire...