Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ganjo veliku srbiju, sahranjen u beogradskom pašaluku
@nosilaihdrina DJIKI✋ TI ZABORAVLJAS DA JE SALKIC PODPREDSJEDNIK MANJEG ENTITETA
Na dno dzehennema, ubico!
@nosilaihdrina SRBI MORAJU PRIZNATI DA SU U SREBRENICI POČINILI GENOCID: Ispovest Vuka Draškovića ZAPALIĆE Srbiju Bošnjacima je Srebrenica isto što i Srbima Jasenovac, Jadovno ili jama Ržani do. Iz sopstvenog iskustva znamo koliko boli kada bilo ko negira te velike zločine nacističkog ustaškog režima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj - kaže lider SPO-a Predsednik Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković smatra da svako negiranje genocida u Srebrenici ratne 1995, njegovo relativizovanje ili pokušaji opravdavanja zločinima prethodno počinjenih nad Srbima, Srbiju i srpski narod guraju u civilizacijski i moralni sunovrat.U intervjuu sarajevskom nedeljniku “Dani” Drašković naglašava da je tokom zločina nad Bošnjacima u Srebrenici, koji je Sud u Hagu okvalifikovao kao genocid, počinjen i strašan zločin nad Srbijom i srpskim narodom – zločin nad, kako kaže, našom istorijom i našom savescu.
Mustafa Hađic
VJECNA TI SLAVA LJUDINO!
@profesor Miljenko SKOKNI DO VETERINARA
@BOSNJACKAvizija500 STO JA ? PA TI SI ZIVOTINJA! TI PLJUJEŠ PO MRTVIMA!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SMRAD !!!
Jeko vnago.
ja mislio na Kovacima da mu spremaju mezar,klixe odjebi ba ,i banuj me rahat
crk'o pacov ;)
PORUKA ZA PRIVREDNIKE VOJVODINE: Na ambalažama Vaših proizvoda (kao recimo prehrambenih artikala) ima opasan nedostatak koji nije dobar za prodaju, naročito izvoz. Umjesto laži "proizvedeno u Srbiji" treba napisati istinu sa kojom treba da se ponosite: "proizvedeno u Vojvodini". OBRAZLOŽENJE: Riječ "Srbija" je stekla sasvim opravdanu međunarodnu reputaciju kao simbol izuzetno prljavih aktivnosti, kako materijalnih tako i psihičkih. Izbjegavajte to sranje.
Big lajk, aferim za komentar
Proizvedeno u SRBIJI
Boli me qurac..
@nosilaihdrina Glabala ga je tvoja prababa Osmanlijama..