Zbog međusobne sličnosti
0

George Clooney: Boris Tadić je mnogo atraktivniji od mene

Sarajevo-x.com
George Clooney i Boris Tadić
George Clooney i Boris Tadić
Dobrivoje Tanasijević, poznatiji kao Den Tana, nedavno je ugostio holywoodskog glumca Georgea Clooneyja u svom restoranu u Los Angelesu. Tom prilikom je, pišu Nezavisne novine, razgovarao i o sličnosti sa predsjednikom Srbije Borisom Tadićem.

"Upitao sam Georgea Clooneyja da li zna da predsjednik Srbije Boris Tadić mnogo liči na njega. Od srca se nasmijao i odgovorio mi da ga je isto pitao i premijer Italije Silvio Berlusconi nekoliko puta. Prenijet ću vam doslovno šta mi je Clooney rekao za Borisa Tadića: Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali sam ja mnogo bolji glumac od njega", kaže Tana te dodaje kako Clooney poređenje sa Borisom Tadićem smatra velikim komplimentom.

"Bio sam zapanjen kada mi je Clooney rekao da se upoznao sa predsjednikom Tadićem i da se sa njim rukovao. Ne znam gdje se to desilo. Pretpostavljam da je to moglo da se dogodi u Italiji ili u Americi. Clooney je aktivan u politici i popularan među političarima u SAD. Stalno organizuje humanitarne večeri i skuplja priloge kako bi pomogao ugroženima širom svijeta", navodi Den Tana te dodaje kako mu je Clooney rekao da ne prođe nijedan njegov susret sa Berlusconijem, a da ga omaleni Italijan ne poistovijeti sa Tadićem.

"Njemu je definitivno simpatično što ima dvojnika među političarima", kaže Den Tana a prenose Nezavisne novine.