Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vec totalna sprdnja sa pravosudjem, pravičnošću, pravdom, moralom. Ovo vređa, provocira. Sve, samo gde baš on nađe da se bavi humanitarnim radom. Jeste da se tu i peru pare, ali tu se ne pere obraz. Sramni obraz.
E moj babuka071, samo ti mrzi Srbiju i Srbe, a Uje te mrze vise neg Srbe! Priklace te kamom cim se pruzi prilika! Pa vidi samo sta vam rade po kantonima! Ne smijes bolan uji ledja okrenut! Odma ce ti u njih noz zabit, jer za ferku nit su kad imali nit ce imat petlje, da ne kazem ono drugo! A sjet se samo rijeci pokojnog Izetbegovica Zrtvovacu svoj narod al ce Bosna bit nezavisna! Pa ti sad vidi ko ti je mislio dobro ikad! Ma i jezik nam mijenjaju! Kad gledas federalnu TV ko da si se u Zagreb ukljucio! Kazi majke ti kad smo mi bosanci tako pricali! Ajd bolan ne budali! Sto se mene tice, treba sve u zatvor strpat ko je pravio s...., al bas sve, a ne samo neke! Sta, Srbin se ubio, ubo se nozem u ledja i tako 17 puta!
Svaka cast. Svi koji su prozivjeli ovaj rat znaju kakve su se stvari desavale i mogu usporediti neke druge akcije sa olujom pa bi shvatili koliko je oluja bila cista. To sto su srbi \"protjerani\" (a dobro znamo da nisu nego su povuceni od strane svojih) je puno bolje nego biti Yaklan! Kamo srece da su i moji roditelji bili protjerani!!!
Neces oprat dusu humanitarnim radom ..zna se da je tvoja sloboda kupljena..
ČEDO BIJEDO Čedo bijedo, ti bi se u moru kup\'o Nećeš Edo, Čedo bijedo Mozak ti je tvoj prolup\'o Ja više neman samo pračku, Zgazit ću te kao mačku Čedo bijedo aha, aha Ti si čudna, baš neka vrsta Aha, aha, aha, aha, aha Nisi ni kokoš, a imaš tri prsta Aha…..Aha Čovjek znam to nisi ti Aha….Aha Jer nemaš pameti! Ti kradeš sve, jer ti si lopov Aha…..Aha Veliki ratnik ka prati te čopor Aha…..Aha Bijedan si, to snaju svi Aha….Aha I moraš, ma bježati! E moj Čedo, Čedo bijedo Ti bi se u moru kup\'o Nećeš Čedo, Čedo bijedo Mozak ti je tvoj prolup\'o Ja više neman samo pračku, Zgazit ću te kao mačku E, moj Čedo, Čedo bijedo Ti bi htio stvari fine Ma nećeš Edo, Čedo bijedo Bježati ćeš preko Drine. Ja više neman samo pračku Zgazit ću te kao mačku.
Gospodin covjek, svaka mu cast. Sve polako dolazi na svoje, i onih 5-6 ustaskih balavaca iz hercegovine se usutilo. Ovi dodikovci pod silnim Hrvatskim nickovima nemogu vise nikoga levatiti. Srbija definitivno propada, a sa njome i banjalucka saka jada. Ova presuda ce pomoci pravim bosamcima vise nego mogu i zamisliti. Srbijanska politika u narednih 1000 godina ce vaziti u 2-3 beogradske mjesne zajednice, i to je to... Bas mi je danas dobar dan