Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba vama dati K....c a ne treci entitet,pogledaj kako ste se okrenuli malo vam je trebalo .
Valja Anti truliti u zatvoru hahahahaha
Škutori bi entitet u Bosni očišćen od Bošnjaka i Srba a etnički su očistili Srbe iz Hrvatske. Neće ga dobiti nikad. Sve što mogu dobiti je karta u jednom pravcu.
Hrvate bi trebalo humano preseliti u RSK koju su prethodno oni očistili od Srba. Oni u Bosni nemaju šta tražiti a tamo imaju prostora koliko hoće.
Ustase su kaznjene propisno. Zao mi je sto je krivousti krepao prije vremena, taj bi dobio 100 godina.
Da nije bilo ovih ljudi i akcije Oluja,srbi bi imali jos najmanje 2 republike,tj.zlocinacke tvorevine....
A da je bogdo naš Alija organizovo zločinačku organizaciju pa preko Drine poćero ove vlaške kaurine. Ja bi zajedno s njim odkežo tri doživotne robije. Malo bi zbog presude vrištali ali bi u Bosni bio salamet. A ne ovako jad i bjeda.
Ante je nevin!Free for Gotovina!!!
Zato su ga i pustili da na miu odapne
Kako ste vi Hrvati pogresan i pokvaren narod. Albance ste podrzali da u Srbiji dobiju samostalnost ali kad su Srbi u pitanju onda ste protiv toga. Cjeli Svjet kuzi polako koliki ste vi nacijonalisti i koliko ste pokvareni. Sad vam smeta i Srbija i EU i Bosanci i Rusi, samo ste vi uvjek u pravu a nevidite da se sve dublje zakopavate i satim samo vama pravite probleme.
Treba ga pod hitno opet vratiti u Hag tamo mu je bilo bolje, ova atmosfera u Hrvatskoj ce ga kostati glave.
kakvi komentari, sta vam je, jel trebao pustit da i u Hrvatskoj imaju svoj RS tj SAO Krajinu? kamo srece da i mi imadosmo generale poput Cermaka i akcije poput Oluje.
Neko to do Gore vidi sve
pozlilo čovjeku, pa ZAMISLITE KOJA JE TO PIJANKA BILA
Izbjegao je Haski ali nije Onaj Gore!