Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sasvim slucajno imaju kopiju nacisticke himne...
Nostalgicni hrvati...
Vjerovatno se ova Hitlerova verzija inače pušta za domaću upotrebu a kad su došli gosti onda su se zajebali pa pustili tu istu. Čudo nisu pustili i "Lili Marleen" i hor Ustaške mladeži koji garant imaju također negdje u šteku da još malo razonode goste. Misle valjda da se Švabe ponose svojim nacizmom kao danas Hrvati svojim ustaštvom? Koji debili...
cuj krizarskih fasista sto su se opet pohasili, ubili milione muslimana,protestanata i jevreja pa im omilila sila,otimanje i ubijanje i eto pate za tim krizarskim pohodima, sta ce rahiticni onako,ne kontaju da je dosao vakat da plate racune
"Deutschland, Deutschland über alles" danas jeste Njemačka Himna, greška je negdje drugdje u Novinaru ?
@iowa kjafiru gadni,ti bi opet u krizarske pohode i klanje muslimana il mozda jevreja il protestanata opet bi da otimas i ubijas?
Nije to gaf jer im nisu javili da je hico sa krivoustim davno odapeo!:))
Nije meni kriticno to sto sokci pustaju glazbu iz NDH, to mi je sasvim razumljivo. Ali mi je kriticna moderatorica njemackoj jezika koja ocito ne zna bas najbolje jezik pa kaze "Nein, nein, to nije dobra verzija, ugasite to".
https://avaz.ba/globus/region/423081/eurostat-vise-od-milion-hrvata-zivi-na-rubu-siromastva
Pustili onu koja im je srcu draga..stara 'ljubav' zaborava nema
Ostalo iz NDH pa da se nebaci😄
Za hrvate to je prava himna a ne ova posljeratna. Vidiš i da domar nije ni čuo za drugu himnu.
Pa sta? Nekim Svabama je to kao nekima od nas" Hej Sloveni". Da su Svabe pustili Hrvatima tu jugosovensku himnu, et tu bi bio krkljanac, a ovako Svabe samo odmahnu rukom.
Nije greska, za rvate je to ispravna himna
Nevjerovatno koliko su sokci ogrezli o fasiszmu, cak bi njemacki fasisti mogli dolaziti u hr na kurs fasizma, toliko su ovi zaglibili!!! Fuj bando fasisticka.
Budimo realni,ljepša je od aktuelne ☺
Za hrvate to je prava himna a ne ova posljeratna. Vidiš i da domar nije ni čuo za drugu himnu.