Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eliminisu se tragovi, jos malo ce i onog Domagoja Margotica proguta mrak. Da ljudi znaju pravu istinu o raspadu SFRJ, dogadjajima 90-95 i sve so se radi danas otisli bi i popisali se na grobove bivsih tzv presjednika a danasnje bi sve redom objesili na bandera. Svi ti koji su zakuhali eto ih danas miljarderi, mala saka jada njihovi marioneta je platilo zatvorom a neki su jednostavno likvidirani, a vi rajo sto ste gutali i gutate i dan danas njihove sovinisticke huskacke zavjere - gladite ga polako i gledajte odakle je vedro.
koja je prava istina po tebi?
eliminiran, da ne bi svojim riječima doveo druge u opasnost, često se koristila ta metoda u eliminaciji protivnika, poslije se tim protivnicima napravi komemoracija i oda počast