Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga!!! I Vojvodinu su preplavili malogradjani i djikani!Da je Zoran Djindjić ostao živ sad bi čitav region bio u EU.
Zoran Djindjic je bio kriminalac i dzabe mu onaj fakultet koji je zavrsio a i svoju karijeru je okoncao onako kako je zasluzio tako da mi ga nije zao.
Srpska posla..
Vlah je vlah.. za razliku od zivih ovaj je bolji...jer je pod zemljom..ni svom izrodu valjao nije pa sad crve hrani
SAMO TAKO VLASI NASTAVITE
Vojvođani su mirni, pošteni i dobronamjerni ljudi. Govorim iz iskustva. Ne vole svađu i konfrontaciju... e zato će i najebati od srba. Svake godine je sve gore.
Najebace vojvodjani od srba? A sta mi vojvodjani nismo srbi znaci? Sta sve covek nece cuti od vas bokte mazo
Đinđić je prodao Slobu kao june na pijaci. Isti taj je otvorio vrata pljačkaškoj i kriminalnoj privatizaciji i uvezao vlas sa mafijom. A onda su britanci rešili da iskoriste domaću mafiju da ga likvidiraju i da kao optuže "nacionaliste". Velika većina Srba nema poštovanja za tog nesrećnika.
Vojvodina kao u ostalom i Kosovo nikad nisu bili dio Beogradskog pasaluka tj tzv Srbije i pitanje je vremena kad ce se vratiti i pripoiti Madzarima i Kosivari Albaniji. Logicno zar ne !
Znaci sve sama grupacija protjeranih i srba pobegulja? Sta je sa siptarima? Ljudi vas skenjali na kosovu polju kao i prije par stoljeca, sad imaju svoju drzavu i uzivaju... A sto se tice vojvodine i ona ce otpasti, samo tamo srba biti nece...
@GovnoJed2 1. U Vojvodini ce UVEK biti Srba, dal domacih mirnih Lala i nezgodnih Sremaca, dal sto stari Vojvodjani kazu dodjosa. U Vojvodini se mirno zivi, kao i u ostatku Srbije. Srbi u Vojvodini su u veoma dobrim i korektnim odnosima uvek bili sa velikom zajednicom Rumuna i Slovaka, te Bunjevaca, Goranaca i Rusina. Hrvati su statisticka greska, a Madjari ne smeju da pisnu. Ukoliko bi doslo do necega, oni bi ovaj put isli pod led al ne od Srba, vec od Rumuna i Slovaka. Ne znas istoriju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oće to ko igra sa mafijom!!!
ENVER KAZAZ SVE PRIJAVIO POLICIJI Bakirov urednik me fizički napao na Filozofskom fakultetu i zaprijetio mi da će me 'zaklati zubima' http://depo.ba/clanak/173271/bakirov-urednik-me-fizicki-napao-na-filozofskom-fakultetu-i-zaprijetio-mi-da-ce-me-zaklati-zubima
U Srbiji se ulica zove po covjeku koji je Slobodana Milosevica na Vidovdan predao NATO zlocincima da ga ubiju. Nije to nista cudno za narod koji je otjerao svog kralja i doveo ono nepismeno cudoviste Josipa Broza. Narod koji je jugoslovenskog generala Drazu Mihailovica ubio da mu se za grob ne zna, a austrougarskom kaplaru dao titulu marsala. Kod Srba sve naopako.
Stvarno si konj marke dorat.
Hhhh kad sa svojim ovako ne smijem ni pomisliti sta bi drugom i drugacijem !
Da je Draze Mihajlovica bile bi cvijecem okicene, slika i prilika nasih komsija.
Naša stranka je ogorčena na komentare bošnja poput tebe. Sramota!!
Đinđić je okrećao vola na ražnju na Palama sa Karadžićem
stoka nacionalistička