Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za udruzenje.ovako treba javno objavit podatke dilera koji su ruglo i otpad drustva
Samo da napisem nesto da mi ne ostane prazan koment odjeljak ;3
U Tuzli ssvi znaju da je "kodzo" glavni za gudrovinu ali....prijavis ga MUP-u ciji vec sad bivsi komesar Nedim M. stiti navedenog i ima tal s njim sve pod jos vecim pokroviteljstvom bivseg ministra MUP-a TK Omerbegovica stranka za bih....i sve tako u nedogled, a seljacina iz zaseoka nekog sela blizu Kalesije, Omerbegovic sad dingospo u parlamentu ;) koju posluku porati, kome????
Šmekeri.
100% im losa roba bila
ne moraju svi u zatvor. malo dobrotvornog rada na njivama. i na kopanjima kanala je isto ok samo nek im oduzme kriminalom stečena imovina
Evo samo usput da "pozdravim" onog kretena ili grupu njih koji su odlučili da ne dozvole komentare na ovaj novi članak o udomljavanju dva psa iz Sarajeva u Engleskoj. Ovo je stvarno prešlo granicu! Sve se može komentarisat, širit mržnja i primitivizam, ponižavat porodice ubijenih i stradalih u nesrećama a ne može se ništa reći o psima. Još jedan dokaz o nakaradnom stavu da su psi kod nas vrjedniji od ljudi. Nešto sad kontam, nek su mater im poganu kad mi ništa ne radimo. Dabogda pocrkali!
Sve je to njima plaćeno, tu ljubav prema psima ne postoji.
Hocu da komentarisem Lolek i Bolek, a ne ide! Zastooo? :-(
Ko kaze da ne moze? Komentarisi:)
eee toni...cudan si..uvijek mi postavljas pitanja i kasnje tek tako nestanes i neeema teee xD
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Ne bi trebao biti problem pokrenuti slicnu akciju i u Bosni tipa;ko je sta ukrao? Ako nista drugo bilo bi smjeha koji nam treba:)
Bio bi problem prijatelju ^ Koliko se kralo mislim da i oni sto su krali ne znaju sta su sve pokrali =]
Znas sta ,prilicno sam siguran da bi se ljudi posvadjali kod postavljanja plakata! Bilo bi : on lopov? Sta ti je majmune,nemas pojma!-A ti znas konju, j...te onaj tvoj itd:))
To je ta ikona, poserem se na nju.
Hahahah, kralju :D
jadan ti, kad ti ikona smeta
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Šućur Allahu bas nam je drago da su pohapšeni u ovakvoj akciji. Da li možete podrzati ovu akciju i da pomognemo Tihicu ? http://www.youtube.com/watch?v=iSQJ5jl7NSY
I da dodam, Allah vas nagradio.
Sucur Allahu Kokain u prahu
Jesu li i oni imali kakvu ulogu u stvaranju masovnih grobnica???
Naravno da jesu. Čim je Srbin on je kriv. Čak su i za Jasenovac krivi, jer da nije bilo Srba ne bi bilo ni Jasenovca.
pa logicno da srbi nisu pravili sranja kroz historiju nebi bilo potrebe za otvaranjem jasenovca
PRIKAŽI ODGOVORE (1)