Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Druge veceri policija nije oduzela : 15000 grama marihuane, 1350 grama amfetamina i barem 22000 tableta. Napred momci, uzmite levate.GROHOTOM SE SMIJEM. Kakvi su ovo k....vi clanci.
NAJBOLJI RADIO IZ SRBIJE, NAJSLUSANIJI RADIO U BEOGRADU. SAMO KLIKNITE SLUSAJTE UZIVO I ZARAZITE SE :) RADIO KOJI SE SIRI ;) http://www.tdiradio.com/cms/index.php POP, DANCE, HOUSE, ELECTRO ZVUK :) ENJOY...
Cudi me da majke Srebrenice nisu bojkotovale Exit, i vec se nisu zalile sudu za ljudska prava...kako to da se u Srbiji slavi sve u 16, a Srebrenica se obiljezava. Svasta i sa njima. Nesto su popustile.
Ja stvarno ne znam šta je više sa ovom policijom, pa jadnom narodu drogu otima. Svašta... :D
http://www.youtube.com/watch?v=TCfG_YSB5KI&feature=related
EXIT je uz Aquarius na Zrcu najvece leglo droge, sexa, nemorala. Hitno ukinuti bludna mjesta, i otvoriti na tim mjestima muzeje
hahaha 151,94 grama marihuane, hahahahaha drotova, hoce ljudima da pokvare najveci internacionalni dernek i bussines na Balkanu.... pis&love, drug drot, opusti se i uzivaj pusti omladinu da skace !