Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se crkva ovo usutila.Nema nesto litija vise.
Uspeli su da sacuvaju svoje nasledje pa nema potrebe vise
Jesu li napravili specifikaciju tih 'starih postignuca'. Da li se radi o don Milovom zaduzivanju koji je CG doveo do bankrota, dal tu ima narko-trafikinga zbog kojeg CG nazivaju evropskom Kolumbijom, jel pomenut organizovani kriminal i 2 don Milove mafijaske organizacije Kavcani i Skaljarci..ima toga jos pa pitam dal su sve naveli onako taksativno
zivo me zanima sto bi veliki Kralj Nikola imao reci na ovu tursku podrsku
Vec su srpski fasisti na vlasti unistili sav krediblitet i prosperitet koju su Crnogorci gradili
Ova nova vlada će nastojati ići svugdje samo ne u EU.
Talibanski Klix zaboraavio dio gdje se kaze da se stara vlast mora kazniti za nevjerovatan kredit od Kineza za autoput kao i za dio vezan za medjunarodni narko kriminal.