Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djindjic jeste bio pametan covek. Njegova razmisljanja su se zaista razlikovala od ostalih u to vreme. STteta je velika sto niko nije ostao da ga nasledi,nego su svi okrenuli ledja njegovoj politici i zalaganjima!
Djindjic je bio covjek koga nitko od nas nije umio cijenit. Treba mu odati pocast
Svi treba odavati Djindjicu pocast u cijeloj regiji. Da smo prema njemu bili konstruktivniji, svi bismo profitirali
@Timbe Do sledeceg marta smo mirni... A onda ce opet na sva zvona kampanja o Djindjicu... __________________________________________________________ DS samo tako i može da podigne malo svoj rejting. Ili bar misle da mogu.
Ne čudi me. Evropa ga je i dovela na vlast,
Nije tesko stajati jedan minut !
Oni najbolje znaju ,tko je on bio! Upoznali su ga kad je dolazio po posiljke bombi 1999!
Vucic je uspeo da ujedini i oko sebe okupi i bivse postovaoce Djindjica i one koji to nisu bili... U tome je njegova velicina!
Do sledeceg marta smo mirni... A onda ce opet na sva zvona kampanja o Djindjicu...
Oni znaju zasto ! Mi nismo ni bitni !
,,Velikan,, koji to nije bio !
Djindjic je bio pametan covek, sa jednom velikom idejom za Srbiju,tuzno je to sto se dogodilo, ali narod i drzava mora dalje,a ne da zivi u proslosti! Proslo je 10 godina, vlast se menjala,izmenjala. Na celu drzave je nova vlast,koja svojim idejama, postupcima, zalaganjem cini dobro Srbiji i izvodi je na pravi put. Nije moje da sudim,ali verujem da bi danas ova vlast imala Djindjicevu podrsku!
Svi u Srbiji znaju da aktuelni lideri DS i srodnih stranaka veze nemaju sa Djindjicevim idejama!
Danas se u Srbiji javlja nova snaga olicena u Vucicu i SNS koja moze pokrenuti stvari!
U Srbiji, kad dodje mart, otpocne organizovana histerija oko Djindjicevog ubistva a neke politicke partije pokusavaju na tome da skupljaju poene!