Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to samo politika Ruže Tomašić, to je politika svih stranaka u RH. lijevih i desnih, da bez ravnopravnog položaja Hrvata u BiH, ista neće ni u NATO niti u EU. Povrh toga, ako ne dođe do pozitivnih promjena i izmjene Izbornog zakona, sljedeći izbori za člana Predsjedništva i izbori za Dom naroda neće biti održani u sklopu redovnih izbora u većinski hrvatskim županijama.
Jebiga ljepotice znaci nikada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@sretko.letic _ fašisti kojima i ona pripada, Islamske narode nikako nevole u EU. Sa naglim jačanjem Islama fašisti znaju da opada njihova moć - a raste krvožednost i strah!
@sretko.letic Upravo, ako ovako nastave politicari nikada. Prije ce se svi ljudi iz BiH preseliti u eu nego bih uci u eu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko Hrvatska svoji problema ima,i srbija a vi o Bosni..Koja ima viśe rjeśenja neg problema.
Nikad a mozda ni tad....
To znači da zaiduće izbore za predsjedništvo mozemo očekivati rat
Spas za EU dolazi sa prosperitetnog Balkana, ovaj put iz Hrvatske.
Ružo postruži ga Ćoviću kojo te nagovorio da lupaš gluposti.Imaju li krvati ikakva prava u RS entitetu, a u Frfetaciji zauzimaju sve bitne pozicije vlasti SERATORI.
https://bit.ly/2Wo0l0x rvatine
Gledam maloprije neke gole trebe po netu.. Udjem na klix, kad ovaj metuzalem......
Da je jedan covjek ili zena toliko vazan ili vazna sta ce im onda tih oslalih 704.Koliko je bio uvazen glas Hrvatske, znamo i bez odgovora.Do sada si ti Ruzo trubila i tko te je slusao, odnosno uvazio tvoj glas.Nitko, a zasto je tako.Nevazna si.Sama Hrvatska se ne pita.To je stvarnost, a sve ostalo su nabadanja.
Znaci kad Hrvati ne budu imali pola ministarstava kao dosad vec onoliko kolika je procentualna zastupljenost i ne budu bili zasticeni kao bijeli medvjedi vec u ravnopravnom odnodu sa ostalim , onda ce BIH u EU ?
Jadna je EU ko joj sve sjedi u parlamentu pa takvi su razjebali Jugoslaviju da nece EU, ustase bi sve u neke zajednice unije federacije itd.. pa bi onda da traze povrat nadleznosti.
Kao da ti je Dodik učitelj pa šta si ulazila u EU ako se boris za povrat nadleznosti.
da pogodim, bez čitanja: Nikad, a možda ni tad. Ne bi nas ni ja pustio sa ovom bandom na vlasti. Al što je najgore narod pati, a oni imaju ovlasti da to spriječe. Pustaju nas da krvarimo, kao u ratu
Samo treba prestat kupovat' podravkice,jamnice,cedevitice..odmah ce promijenit' misljenje
Kazu da je ova mogla odjednom cetvorici fafati u svoje vrijeme...
obožavam ovu ženu.