Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evropsku ko RS u Bosni,nema od toga ništa
Gdje je Amerika i Evropa dosla da diplomatise tu je haos jad i bijeda nastala. Englezi olovkom i lininarom po mapi po crtali granice zbog kojih se dan danas kolju po Africi
Cuj zajednica srpskih opcina, a radi se o 3 sela i jedna cetvrtina grada Mitrovice. Radi se o sve ukupno 25 000 ljudi i njima treba dati nekakve zajednice srpskih opcina. Pa zasto onda nemoze zajednica Bosnjackih opicna u Sandzaku gdje zivi preko 250 000 Bosnjaka?! Ili zajednica albanskih opcina u Presevskoj dolini gdje zivi preko 50 000 albanaca?! Jesu li srbi nebeski narod pa im se ulizivat i sve im odobravat?!
Po tebi u Srbiji ne zive Srbi sve neke manjine
Tutin 45 000 stanovnika, Sjenica skoro 50 000, to tebi sela?! Ako su to sela sta je Pale? Sta je Trebinje koje ima 20 000 stanovnika?! Dalje Prijepolje vecinsko Bosnjacko ima oko 50 000 stanovnika..Novi Pazar 120 000. Ako odemo na juzni Sandzak dodjemo do Bijelo Polje, Berane, Rozaje, Petnjica Plav i Gusinje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moj Kurti koliko god ti podrzavao Izrael, ti si u njihovim ocima Musliman iako ti ni fatih znao. Cafiri su to i kad tad ce te bacit uz rijeku. A isto ce nauciti ove nase Bosnje koji se nadaju njima
Ma koji majmuni imaju oni po srbiji sto imaju i dosta je vise tog rovaeenja po komsiliku , Al cisto sumnjam da ce Kosovo pristat na tako neku glupost
Dok je god Kurti na vlasti u ovom delu Balkana mira. On jednostavno pali vatru. General Grenel je rekao sve od reci do reci.
Bez formiranja ZSO neće biti razgovora.
ZSO se mora osnovati na KIM
Ne treba Srbiji drugaciji koncept za ZSO vec da se formira po Briselskom sporazumu.
Dosta vise i sa tim konceptom povlastenih nacija. Ako moze SZO na Kosovu, onda moze i Bosnjacka autonomna oblast i Albanska autonomija u Srbiji!
Ne moze, jer Kosovo nije deo UN-a a Srbija jeste. Pet drzava EU-a ne priznaju Kosovo. Kina i Rusija takodje ne priznaju. Indija, Brazil, JAR, itd. Pozicije su veoma razliciti. Ostace status kvo, jer to odgovara i Srbima i Albancima. Albanci imaju kvazi-drzavu, a Srbi Kosovo izvan UN-a i NATO pakta. Zbog cega bi mi Srbi pristali na Kosovo u UN, a zbog cega bi Albanci na SZO?
Šiltar neće pristati na bilo šta sa predznakom Srpsko
Kurti hrakni ih po sred čela derpaška, fuj...
"...zatražiti privođenje pravdi počinitelja napada 24. septembra u Banjskoj" Onda komotno mozete odmah na licu mjesta uhapsiti glavnog orkestratora teroristickog napada i pokusaja otimanka sjevernog Kosova 100 za 1 nacistu Vucica! Onakvo nesto se samo moglo desiti sa odobrenjem vrha drzave srbije i njenog. sigurnosnog Aparata.
'Ocel imati prEdsenika I cetaljsku skupstinu I ono usput svoju policiju ili ti zandarmeriju po francuski....pitam za jarana vamo..
Mamu vam vašu, dok djeca ginu u Palestini vi se gurate za stolicu seljačine
Svaka cast ovom Kurtiju, valja sjesti za sto sa ovim sto salju teroriste i prave se ludi kao da nista nije bilo.