Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stranim guzonjama je stalo možeš misliti...jedino im je stalo da dođe do rata pa da trguju oružjem, Bl. istok više nije in, ajmo na Balkan, a zna se da ovdje budala ne fali...
Nije dobro čim im se Stoltenberg pojavio.
Ljepo su im prenjeli: -nije vam prosla provokacija, pazite sta radite. Mislim na vladu Makedonije koja je mozda pokusala da skrene paznju javnosti sa politicke situacije i koje je mozda sama izazvala incindent.Pisem: mozda.U danasnji vakat ja ne vjerujem nikome na balaknu. Pogotovo ne ovim dupeglavcima na vlasti u bilo kojoj pokrajni ili bivsoj ex-Yu drzavi.
Ne dizite frku bezveze, nista nece biti od rata
Sta ce vam mir, ko je jos profitirao na tome...
Kad svi pozivaju na mir obično izbije rat. Nadam se da to nije slučaj i sada.
Zar nije zadnja ybg? :)))
Ma kakva eskalacija ljudi, ovo je samo pokušaj destabilizacije al' rata na ex-yu prostoru neće biti jer su sve zemlje u teškim dugovima. Ovdje može biti jedino nekih sporadičnih sukoba i pucnjava kao što je ova, al' za RAT u razmjeri kakav smo gledali 90tih trebaju PARE koje niko ovdje nema.
Dobro dosli cetnici u cetnicku kompaniju cetnik ajrlans...! https://www.youtube.com/watch?v=A3BWS-21eHU
https://www.youtube.com/results?search_query=cetnik+airlinia