Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vučić novi Erdoganov miljenik, Bakir na aparatima ! Zacuruju nam turci po ko zna koji put. U Sarajevu se gledaju turske serije a u Srbiji se otvaraju turske fabrike. Pa ga opet docekajte na stadionu kad dodje, i slavite turske pobjede po ulicama sarajeva sa turskim zastavama. Niko nam nece zacerat ko turci ! :)
Kretenu jedan uložilo bi se i u Bosnu da nismo ovakva crna rupa za investitore kakva već jesmo. O čemu pričate vi? Čeka se papir, dozvola, i odgovor administracije po 2 3 godine za to vrijeme u drugoj državi uložiš i vrati ti se trostruko.
Samo pucajte minuse ali je to istina, ja svoju državu volim više od bilo čega. Ali tužna istina je da nismo pogodno tlo za investitore. A i neću da pominjem zavrzlame i lešinare uz svaki pokušaj investicije. Sve što se uloži u ovu državu a da nije hotel ili neki ugostiteljski objekat, propadne
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
A naši će skoknuti do Beograda da mu podanicki ruku poljube.
@Benedikt1 Pogotovo su se oni pokatoliceni srbi sa kamenjara, Hrvati u pokusaju, borili protiv Turske, tako sto su vodali opanke, dok su im akindzije iz Kurdistana pravili buduce generacije. Ne rise, Turci su Hrvate pregazili kao od sale. Oni su zaustavljeni u Becu.
@Harkija: Ako polemiziras sa potencijalnim Srbinom koji ima multipolarni poremecaj, pa se lazno predstavlja 'hrvatom", nemas razloga vrijedjati Hrvate, iako mi se cini da je vas nekoliko sovinista ovdje utjelovljeno u svega jednoj osobi s fakat multipolarnim poremecajem, pa covjek piskara i samo sebi odgovara na gluposti, a budale udaraju pluseve i minuse. Boze sacuvaj!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sve ko za vreme tita...osim himne sve je ostalo isto...bar u ovim protokolarnim docecima...
Izradit ce ga Brko 100%..
Baš me interesuje da li je Erdogan počasni vod pozdravio sa "Pomoz Bog junaci", kao što su Mile i Vučić u Turskoj rekli "Meraba Askeri"
Stigao brat Turčin...
Vladar balkanske poremecene mase
@Drag000n nećete vi ništa. Jest ćete go* vna ko i do sad.
Naredne sedmice će se u Sarajevu održati poslovni forum sa preko 1000 potencijalnih investitora iz Turske. Još uvijek je vrijednost investicija Turske u BiH viši od investicija u Srbiji (145 naspram 113 miliona dolara). Izvoz u Tursku je 2018. iznosio preko 200 miliona dolara što je jednako izvozu iz Srbije. U 2019. godini izvoz iz BiH za Tursku raste. Za BiH je bolje da obaveze Srbije prema Turskoj rastu. Što je više investicija iz Turske, to će Srbija biti poslušnija prema Turskoj.
Kako god.. Pravoslavci katolici koji mrze islam iz dna duse,nemozete ba bez muslimana kako god😃
Ne rade ovo srbi što vole turke već što nemaju izbora ...katil ferman , svilen gajtan i ...nikad neće zaboraviti ...Sila Boga ne moli ...
A Amanet, šta s tim :(
Braco srbi vi ne mozete bez turaka, braco bosnjaci ucerali vam opet turci
Baščaršijski nargilaši i uhljebi da poduzmu nešto, da nam vrate babu diktatora
Obojica naturili suncane naocale jer su, s obzirom na povijest jako zapaljivih tonova, obojica svjesni da je ovaj odnos uvelike neiskren i sveden na oskarovsku glumu… cilj cemo tek vidjeti, ali se nadam da BiH ima dovoljno mudrosti da se zagleda samo i jedino u Zapad. Hvali istok, suradjuj s njim, ali nas prirodni habitat je okrilje EU/ NATO-a. Amen.
Kazu da je bacio jedan bratski pogled preko Drine i mahnuo rukom uz rijeci pozdrav braco bosnjaci hahahah
@kiseljak/kreševo tkzv ti je mozak
braca 👬 Covjek donosi investicije teske i bog zna koliko ... ne bi me zacudilo da je vucic nesto ucio po muslimanski tamo.. A jos kad ove nase budale odu tamo, i djaferovic koji dvije rijeci ne zna progovoriti... sreca bosnjacima pa je dobar sa bbakirom a i to je zalost, jer i onaj je indolentan.. zeljko ako nesto ne napravi nece niko.. mozda dodik ali samo za integral i snsd tajkune..
@x111111taysonn jarane Željku je ovo treći mandat, mada je predsjedništvo više protokolarna funkcija, samim tim i ne može se nešto učiniti a i Željko se satrao za ovih 9 godina.