Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pocasni gradjanin Novoga Pazara Erdogan, turske zastave i navijanje za turske timove... Bosnje a narocito Sandzaklije zaglavile ni na nebu ni na zemlji. Vole svoju tisuculjetnu Bosnu a prkno cokaju ljudima koji je ukinuse.
Cuj Vucic pocasni gradjanin!? sramota
Radja li se to nova AP Sandzak??:)))
Vucic na apaurinima
Bas fino i treba.Amidza je to zasluzio
diktator
eto vam ga tamo, ljubite mu noge. nosite se vise
Sandže treba iztjerati iz BiH, eto im Srbija to im je država
@BakrenoBradatiBokir Niko od sandza ne smatra srbiju svojom,upravo takve balije ko ti smatraju srbe bratskim narodom.Dobro dosli braco Sandzaklije!
@SrboRrez Pravi Bosnjake nebi sirio sovinizam prema svom narodu isto ko srbin i hrvat,samo ove nase jugo-balije mrze Sandzaklije focake krajisnike da bi se srbima šlihtali u guzicu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Za koju godinu cemo da podignemo veliku ogradu da djikani ne mogu ni avionom preci na nasu teritoriju! Kad bolje razmislim i ne treba nam jer kod nas su svakako manji od makova zrna. Nije im to Bosna da se pisaju po pragovima dzamija tu ce da dobiju kursum iste sekunde!
@Sandzacka Sablja Selam od Sarajlije,braca Pazarci vjerni su Bošnjaštvu ! Ove nase jugo-balije su ljigavci koje diksone jebu na svakom cosku
@MarsellusWallace joj majku ti jebem,verovatno si neki klinar pa prolazis neku idiotsku fazu u razvoju.pa znas sta bi ostalo od vas,nista.ja vas postujem kao nacionalnu manjinu,postujem vas kao gradjane srbije ali ako krenete nekom iridentom,jebacemo vam sve zivo a i ne zivo.gledaj majmune zukorlica,covek sedi u vladi,lojalan drzavi srbiji.alternativa je da vas izravnjamo a vi pazarci ste najgori majmuni.glavati,kosmati,ruzni.
istoricar salih selimovic inace rodom iz tesnja a zivi u sjenici se bavio istrazivanjima porekla muslimana sa pestera i uopste muslimana u regionu i zakljucio da su velikom vecinom islamizirani srbi.navodi da se islamizovala prvo vlastela.brat je mio koje vere bio.do podne ilija od podne alija.
Jos kab bi se ovi iz NP iselili iz bosne i vratili odakle su dosli...gdje bi nam bio kraj
i onda se siromasan i neobrazovan narod u novom pazaru cudi zasto zive losije nego zivotinje u nekim normalnim zemljama. Kad narod nema nista i vlastita djeca moraju jest govna jer ih roditelji nemogu vise hraniti eh onda ti postane relgija i fanatizam vazan dio u tvom jadnom i siromasnom zivotu. Tako je u Novom Pazaru i skoro na cijelom Balkanu. Samo vi dalje slavite Izetbegovica, Dodika, Covica, Orbana, Trumpa, Erdogana, Putina i sve ostale populiste dok zivite u jad i bijedi...
@hihot1 Q7 u garagi a nemaju jelo na stolu...ne iskrenos sad, bio sam u novom pazaru, sjenici i u prijepolju i stvarno je uzasno kako vecina ljudi tamo moraju zivjeti ali sami su krivi. Bez zajebancije, vidio sam zivotinje u nekim normalnim zemljama koji imaju bolji zivotni standard nego narod u tim krajevima. Neshvatljivo mi je zasto narod tamo nece promjene?
Pricajte sta hocete.On je svoju zemlju i nama dragu Tursku ekonomski, vojno, politicki uzdigao kao ni jedan predsjednik do sada, a bilo ih dosta mutavih i snishodljivih koji su svima ustajali prvi na noge.
Po ko zna koji put vi sami priznajete da ste osmanlijski proizvod, moje poturice. Jebbo vas Erdogan da vas jebbo. Vucic je vas predsjednik i Srbija je vasa majka!
@ZemljaNedodjija Al u kurcu ja sam iz Bosne al logicno da cu stati u odbranu svojeg naroda Bosnjaka! Sandzaklije su okruzeni diksonima s svih strana al i dalje im ne mozete nista posto znate da nisu ljigavci i da cete polomit zube vrlo brzo.Moze im se ljiljani se tamo viore i sandzake zastave haha!
@xzibitstolac BiH je umjetna tvorevina, Srbija stara zemlja. Nebo i zemlja, razlika.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Selam i pozdrav za bracu Novopazarce iz Sarajeva,ipak nam je isti osnivaci grada.Isa-Beg Ishakovic.Mi smo jedno! Sandzak je nas Bosanski uvjek bio i bit ce!
Islamska zajednica Srbije na svoju proslavu zove Vojislava Šešelja. Pa da li vam je ostalo nešto mozga ispod tih ahmedija???