Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa jbt ovim budalama ne treba rat nikakav
Ljepota vjere,Poslanik a.s. rekao:  ”Kada čujete za koleru – kugu u nekom mjestu, a vi ste izvan tog mjesta, ne ulazite u njega, a ako ste u njemu, ne napuštajte ga.” (Buhari)
Svi vi koji koristite govor mrznje da komentarisete smrt bilo kojeg covjeka, svidjao se on vama ili ne, imate veliki problem. Niste dostojni Bosne i Hercegovine i nemojte da bi se vise ikad pohvalili strancima da ste gradjani multikulturne zemlje. Vidjeli vi niste ni kulture ni ljudstva. Ne postoji opravdanje ni zbog rata, ni zbog vjere da biste pozeljeli nekome smrt. Vi niste vjernici, a ni ljudi.
Drugi put Online sahrana...
Ako ovako nastave Rejs ce im klanjat dzenazu hahahahahahahahahaj
E ne vjerujem...hahhahahaahahh.
Pa vi ste svi ludi, u toj drzavi.
Da hoće Dodika pomest samo, Amin
Danas se muslimani rugaju krscanima, sutra ce krscani muslimanima, pa ce zajedmo jevrejima a oni njima. CRKVA BOSANSKA je spas.
Ne bih da se radujem tuđoj nesreći ali bojim se da će korona virus desetkovati srpsku pravoslavnu crkvu odnosno njeno sveštenstvo u regionu.
Kakvi smo idioti postali. Dovoljno je komentare pogledati. Jos se svi kunu da su veliki vjernici.
Eto sa kim mi posla imamo. Kad nema ni Bošnjaka ni Albanaca ni Hrvata... u blizini, najbolje se vidi kakva je to upregnuta mitomanija, od vrha pa većinom do dna.
E kome sad vjerovati, jedni kažu korona se prenosi kapljicnim putem sad ispade litanjem.
Je li ovo sve zbog onog litanja.
eto osta vam samo jos Zukorlic, izaberite njega za vladiku, svakako je na vasoj strani...
@gooUser1585558063 hahahahahahahaha
Cokite ga .....ta će korona