Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lepa Juga je prva u Evropi imala gay parade, svakog 25. maja...
@@2011 po tvojoj skromnoj logici zaosto si ko pasulj ne mislim bukvalno nego sam ogorcen na ove bolesne umove sta su to oni bolji Bgt pa moraju imat svoju paradu kroz grad i tih sat vremena oce da budu u centru paznje budite derasi za sebe ne za druge ali nije to zanimljivo nego svi moraju znati bem ti demokratiju koga boli k...c sto ste pederi alo!
2.dio komentara.evropa ne siri homoseksualzam.on postoji i postojat ce.Evropa trazi postovanje svih prava a ne samo onih koji nekome odgovaraju.kako ocekujes da te prihvate kad ti ne prihvatas druge i drugacije?!kako da tebi daju prava kad ih ti oduzimas drugima?Homoseksualizam postoji u BH.bio prije hiljadama godina a prisutan i sada.to sto ne znas ko je ne znaci da nije prisutan......nalazi se u tvom okruzenju.ne znas ko je a svaki put kad vrijedjas on suti krije se.to su braca sestre,rodjaci prijatelji,ucitelji doktori pravnici,hodze,svestenici itd da, da,vasi idoli sportisti.licno znam 3 hodza koji su homosex.da u Sarajevu.moj bivsi decko ode u vehabije haha.tamo isto postoje,da da.to je to licemjerstvo.prisutno je u vasoj okolini.znate vi sigurno neke homoseksualce.samo takvi se kriju sute jer se boje sredine.boje se vas.zar dokaz ugrozenosti nije neciji strah?!Svako ima pravo da bude ono sto jeste a da ga drugi ne ugrozava.Parada--pa paradiras svake subote kad se vjencavas
Pričajte vi sad šta god želite, ali, ja sam striktno protiv gayeva, prvo što je protivprirodno, drugo, što je odvratno, treće ovaj put, nastranu međuetnička prepucavanja, podržavam Srbiju i raju tamo za ovo. Je.b.oo EK i zapadna sr.a.nja, ovaj put su ruku na srce Srbijanci totalno u pravu, vozdra iz Sarajeva
iam na balkanu dosta naroda koji su užasno ponosni na neopranu guzzicu.
Ponositi se cistom guzicom i usranim k.u.r.c.e.m moze samo Bosnjak i njegov sabrat siptar.Zato svi u Sarajevo i Pristinu pa se tamo handrite dok vam se supci ne ispriste id side.
Nema mjesta pederima,fasistima,mudzehedinima [Bosnjacima ],siptarima i raznim drugim ublehama u Beogradu.Svi u Sarajevo ,odakle ste i dosli- halal vam pederacija.
Haaa ha ha ha jojjjjjjj šta srbima radi EU da bi ušli moraju da budu p.e.d.e.r.i ha ha ha haaaaaaaaaaaaa
halo croat boy kakav si ti \"heteras\" a hoces da im j.eb.es pokopane u c.mar?? Po mojoj nekoj skromnoj logici ti si gej nekrogil. Molim te pojasni. Hvala.
Yebes ove ublehe, paradiranje zbog rupe u koju stavljas ćunu. Nezaposleni i pokradeni treba parade da prave dok se njihova prava ne ispostuju, a ne guzoljubi nekakvi. Prcite se kako hocete koga libo racku, ima precih stvari hiljadu.
95psto su takvi al treba bar ono 5 postovati
Dokle li nas misle peglati sa \'ugroženim\' gay fašistima?
vrata su im sirom zatvorena...al tu je b luka samo da se ujedine i mogu proc u eu....hahahah samo da se ujedine...hahahahhh
mislim da je to individualna stvar svake zemlje i da EK nema pravo to osporavati , mada bi mozda bilo bolje da se odrzalo ;)))...Sto vise p..e.a, to bolje ............
Pa sta ce iznenaditi vise od te serbije, KOLEKTIVNE SERBSKIH EKSTREMISTA, GENOCIDASA, SILEZDIJA i SERBSKIH MONSTRUMA...NE SAMO EVROPU VEC CIO SVIJET Serbija je cisti terorizam i fasizam...!!!