Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
/watch?v=6mWX4uAOU24
I sta je Hrvatska konkretno dobila od ulaska u EU? Ako je neko iscekivao nesto, onda sigurno neki gradjani ali sta? Naredne dvije godine sa mogucsnoscu produzetka istog, hrvati nece moci se zaposliti u drugim drzavama clanice EU na nacin koji bi zelili nego na isti nacin i dok nisu bili dio te unije. EU nije nikakva garancija za invesitranje, to sve ovisi od drzavne uprave i zakona i dobra slika su Bugarska i Rumunija. Tamo niko ne ulaze skoro nista. Samo sto je dosta Bugara, Romuna, Poljaka, Litvanaca lopova se rasirilo po citavom kontinentu pa pljackaju sta stignu.
neće biti smeća niti što jedemo u BIH i što nosimo i kontrole će biti strože
Nijemci su se nesto postrozili prema nama,tako da je Njemacka posljednja clanica koja je ratificirala nase clanstvo.Valjda moraju na nekome trenirat strogocu,a ko je za to bolji od Hrvata,oni dopustaju sve,pa i to da ih se pljuje.
Nek im je sa srecom :)
Hah, pa naravno: "trziste jeftine i visoko kvalifikovane radne snage". Iskreno mislim da bi EU trebala svake 2-3 godine revidirati sve clanice, pa da vidimo koliko "danasnjih eminentnih" drzava stvarno zasluzuje mjesto. Presmijesno: vecina ih je usla kad se EU formirala na ko zna kakve folove a danas traze nemoguce uslove za nove drzave. EU je ionako farsa da Njemacka i Francuska (ah da i Svedska) mogu izvoziti bez carina cime se bogati vlasnici jos vise bogate. Ah da, tu je i MMF vrag ih odnio...