Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budi sretan ako je opali samo sunce ;)
ma boli me vise ku..rac nek je opali crnac
Ulcinj je ogroman grad (kao 3 makarske otprilike) pa je apsolutno normalno da se dese i ovakve stvari. Sa druge strane Ulcinj živi 24sata/dan i isto je kada izađeš na ulicu u 4 popodne ili u 4 ujutro - sve radi, ljudi šetaju. Njihova ljubaznost je nevjerovatna, posebno nakon iskustva sa hrvatskim mrgudima. U centru Ulcinja na trenutak imaš osjećaj da si u Istanbulu, a o velikoj pješčanoj plaži (duga 12 km) da i ne govorim - odmor za dušu i tijelo. Na plaži hiljade uređenih parking mjesta koja se NE NAPLAĆUJU. Ko je bio zna o cemu pricam.
U ulicnju si sigurniji nego u Sarajevu! Ovo je jos hrvatske propagande prepali se jer znaju gdje će bosanci od sljedeće godine na more. ne postoji ljepša plaža na jadranu od ulcinjske plaže, ko je bio zna o ćemu pričam. Do prošle godine stalno sam išao u hrvatsku na more, sada poslije ulcinja sve u hrvatskoj izgleda jadno, iskreno.
@Muslemzi... To je fer. Kod njih bar znamo sta nas ceka. Sa Hrvatima se nikad ne zna. Danas fini, sutra te ne znaju. Juce seru, danas to jedu. FuJ!
Halo muslezmi ajte vi svi u Ulcinj i crnu goru jer dole niste visak ali zato cim postanete dobijate metak. Naše (hrvatsko) primorje zaboravite!!!
Hajte vi sad svi fino u CG na more nemoj da vas vidim u Makarskoj
Neki bas ne znaju citati, a vole komentarisati.
siptari smrde na kilometre
a jeli nekoliko sati prije u,b,i,j,e,n i neki shiftar? jeli ovo povezano jedno s drugim?
albanci i krvna osveta
mafija , droga, i srpski terrorizam............
Lijepa moja Makarska. Fino milju evra u padže pa na dva dana ko hadžija na more
samo ludi mus.limani idu na more u ulcinje
ubise se ovi sip.tari.. a ulcinj to ti je leglo kriminala dolje
A ja sad trebala biti u Ulcinju...
ima vise mrtvih nego u vasoj revoluciji...