Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha , dragi Sarajevo-x .com ovim zelite reci kako nas Hrvate iz BiH u Hrvatskoj mrze i gadjaju kamenjem , i kako spas trebamo traziti u bosnjackom zagrljaju ??? Bijedni ste koliko ste teski .
Jest da nije zasluzio, ali, radi istine, treba reci da se ova budala ne zove Roka nego Roko.
ma nisu džaba popusili batine sigurno!
achhh evo opet sam ga primila, ovi hrvatski teroristi me napali i silovali u sibeniku po nacionalnoj osnovi
@Pipa cuj Bosanci bi Hrvatskoj jamili Dalmaciju ?????? Pa da su to htjeli da ratuju protiv brace u hrvatskoj ne bi ratovali protiv JNA vec bi joj se pridruzili. Ako nista prosli bi kao i crnogorci ali tesko se s likovima poput tebe raspravljat stvarno. @isma za razliku od tebe ja imam sve najbolje i o Zagrepcankama i Zagrepcanima. O Dalmatincima tako tako mislim da su ok s obzirom kakva sve olos (svih nacionalnosti i vjera ) svraca u Dalmaciju.
Sad im netrebamo, a dok je trebalo braniti domovinu bili smo dobri. Trebali smo pustit cet&nike ili bosance da im jame od Dubrovnika do Zadra. Mozda bi i mi trebali promjenut uniformu pa imat sve to.
Bar su zivi ostali,da su mehmed i alija bili.. hmm da li bi uopste dosla hitna pomoc? (moram ovako pitati, nadam se da se kod radikalaca radi o iznimkama)
Ja sam se nalazijo u svako doba godine u Hrvatskoj, i za vrijeme rara i poslije. Nisam dozivijo nesto lose, izuzev na aerodromu u Zagrebu. musko osoblje je uredu ali brate zenske hulje nemoses proci da nbudes napadnut. Zato izbjegavajte aerodrom u zagrebu mnogi su se ogorcali. Zaovu dvojicu sto su fasovali zao mi je, ali ko ce znati sta se desilo netreba lupetati. Neko je izazvao.
ovim sto podrzavaju ovo djelo, nadam se da ce vam se na djeci vratiti, a da ce necija djeca klicati kako im je trebalo... FUJ! Podrska Josipu i Marku! Nadam se da će ozdraviti bez posljedica!
Udario skutor na skutora, rvat na rvata...po nacionalnoj osnovi!
@sta_god \"Boze sacuvaj. Muslimanka sam, i iskreno mi je zao mojih sugradjana hrvata\" Pises muslimanka sa velikim M a hrvata sa malim h. Zapravo si ti budala. Ta dvojica da nisu trazili belaja ne bi ih niko diro.
zna se kakvi nacionalisti zive u Busovaci. Moje misljenje je da su ih ta dva lika iz Busovace provocirala. Upravo kako i ovde na forumu HZHB likovi provociraju. Ne bih nikad stao na njihovu stranu. Zapravo mnogo veci prijatelji Bosanaca su pravi Hrvati iz Hrvatske nego komsije iz Federacije.
Ispričavamo se, mislili smo da su bošnjacki turisti sa paštetom i paradajzom.
Na nacionalnoj osnovi.....oni su Bosanci, halo, skontajte malo....nije bitno koje su vjeroispovijesti, ne znam kako se pitate tako glupo pitanje. Stipe je u Sibeniku Bosanac. Milorad je u Nisu Bosanac. Mujo je i u Sibeniku i u Nisu Bosanac. Malci se malo nafurali i garant izazivali, mi smo takvi, i dobili po pi..., molim lijepo.
ma sigurno se nabacivali kakvim curama po šibeniku a to se nije svidjelo domorodcima