Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ hrvat: a mi vidis volimo kad ti dodje seka kao turist. fino glaba
Tipicna muslimanska kultura ,zato i ne volimo kad dolaze ko turisti nekad idu u svoju Tursku na more
skutori iz listice garant
Cudi me da niko ne pise kako su Bosanci \"opljackani\" u Hrvatskoj godinu za godinom i ne dobiju nista na tom istom moru. U Hrvatskoj bi da ti uzmu pare a da te i ne vide. Opametite se ljudi i prevac Turska, Grcka, Tunis ..... Osude za ovo dvoje ali nije to nista novo to se desava svaki dan i svugdje... Kuba je zakon!!
a kako ti znas da su oni muslimani? Ti bio s njima ili sta? Cim se ponasaju ko seljaci,ili ne plate hotel,odmah moraju biti Bosnjaci.
pa ovo je prejako d.e.b.i.l.i nije nista protiv bosanaca ovo je pravi odmor nista ne radis nista ne platis probosanski nije sigurno primio platu 8 mjeseci a mora na more
naplata dugova može i u naturi...
pa prvo na odmor u tvorza,pa poslije napalta dugova..al uz kamate..debele...
Ja mislim da vi iz vlaskog sa-x nemozete spvati ako nista ne napisete protiv drzavljana bosne ili nesto iz islamskog svjeta Kako ste dobili licencu za izvjestavanje ko vam je date naserem mu se u usta
\"Bošnjački medeni mjesec\" a možda i više.......hahahaha
fujjjjjj....kako bi oni meni to odradili....i još kaznu platili...ma fuj!!!
sad ce da nastave odmor-ali u bajbokani...