Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alpsko mlijeko je bilo zatrovano istim otrovima koji su nastali kao rezultat hranjenja stoke zaraženim otpadom iz agro-industiskih prerađevina. Nema šanse da Slovenija i Hrvatska mogu proizvoditi toliko mlijeka i biti konkurentni a da hrane krave na ispravan način prirodnom hranom. To se može postići samo ako koristite otpad i hormoni u ishrani. Svi mliječni proizvodi koji dolaze iz Hr i SLO su otrovni i nisu za upotrebu naročito za malu djecu u razvoju i mogu prouzrokovati degenerativne promjene i biti uzrok hroničnim oboljenjima koji će biti vidljivi tek kada odrastu uz liječenje tokom ostatka života.
Očekujem da se neko javi od naših zvaničnika sa objavom da naše analize pokazuju da je mlijeko ispravno,kao što je već jednom desilo kada je bila afera sa alpskim mlijekom.
Nek vam je de.bili, dabogda se svi potrovali (i usput pocrkali) vi koji kupujete Dukat, Podravku, Janu, Alpsko, jaja, obicnu (!) vodu (!!) i svu ostalu uvoznu robu, a cije se alternative prozvode u BIH.
Treba biti idiot pa kupovati to mijeko pored onog kojef pravi sarajevska ili zenicka mljekara npr. Sva hrana koja se uvozi u BIH je nizeg kvaliteta. Stranci izvoze u BIH ono sto ne bi mogli plasirati na sopstvenom trzistu.