Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Akolikije dug BiH,sta mi Bosanci imamo sa dugom Crnegore,zasto ne pogledamo kako se sva politika BiH upinje da se zaduzi u svjetskoj banci ida jos vise praviti bjede svih gradjana BiH. Pa realno gledajuci ovaj dug BiH sto ima nemoze vracati ,zato zivjeli nasi politicari stonas svjesno salju u siromastvo i ropsvo.
Sve stoji, ali u vrijeme najvecih prodaja imaju skoor 50% BDP duga, sta kada ne budu imali vise sta prodavati? Ko Grci ce propast.
@P.i.p.o Sta ocekujes od Crnogoraca ? Da rade ? Prodaju zemlju Rusima za milionske iznose , daju im porez za strance i cekaju turisticku sezone od koje se dobro zaradi. Tako se to radi. Od djedovine uzmes milione i super ti je ili se peglas sa turistima. Samo Budva ima preko 400 milionera. Da ne govorimo za citavo primorije.
Sve rasprodali i opet ovoliko duzni, nema sta, novi Grci u par sljedecih godina.