Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Yebale vas vise razmjene teritorija i teritorijalni kokosinjci. Kakvi zidovi i kakvi li bakraci - unormalimo se, postujmo druge i bit cemo postovani jer zlo i nerazboriti nacionalizam nema perspektivnu. Dobro i lijepo je voljeti to sto jesi i biti svoj, ali ne budi shizofreni papak zadojen sovinizmom i etnicki sterilnom prostorom jer lijepo je zivjeti u bogatstvu razlicitosti i uzajamno se postovati i potpomagati. Ne zelim zivjeti u svijetu u kojem ne cujem sklad zvona, ezana i sl.
@konstruktivnoST nek si reka
Nisi ti haman izgubio puno u ratu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Na ovom "zapadnom balkanu" sve same budaletine. Uzmite ljudi kartu SFRJ i pogledajte granice i to je to. Ovo svi znaju, međurepubličke granice su vrlo precizne, ali jok, kako homogenizirati nacionalne torove, nego aspiracijama na tuđe, kao to je bilo naše prije 800.000 godina. EU se pravi mahnita i tolerira svu ovu zajebanciju i krize koje generiraju raspojasane balkanske barabe željne vlasti i pljačke. A Incko po običaju nestane kad god je neki problem u protektoratu.
hmmmm
Oni bi malo nase teritorije.Ne ide bas
Granice se znaju. Svaka promjena bilo koje granice u ex Jugo Federaciji znaci ponovni rat koji Srbija kao drzava koja ih je i vodila protiv drugih 90ih sa JNA sve izgubila . Oni nisu normalni ko ni prije. Samo sto ovaj put vrlo dobro znaju da ne mogu. Ko ce ba ratovati i za sta ? za pustu Srbiju , Bosnu i Hrvatsku I CG ? De ba . Ni ovo sto imaju ne mogu stanovnistvom pokriti. Bore se kao narod za opstanak.
Vojvodina je oduzeta od Mađarske od strane veliki sila trijanonskim sporazumom u Wersaju 1920.god.i do tada se zvala baćka,Novi Sad se zvao Ujvidek,Zrenjanin se zvao Bećkerek.Svi gradovi u Vojvodini su imali njemaćke,mađarsko i rumunjske nazive.U Vojvodini je do 1941.god.živjelo 700 hiljada Njemaca-Folc Dojćera nad kojima je u drugom svjetskom ratu i poslije izvršen genocid jer su bili protjerani ili pobijeni.danas u Vojvodini živi samo hiljadu Njemaca Folc -Dojćera i to gerijatrija.
Angela Merkel je rekla da Njemaćka potražuje imovinu Njemaca-Folc Dojćera u Vojvodini u vrijednosti od 32 milijarde EURa.
Zapadna i sredisnja bosna ide pod hrvatsku ingerenciju...zapadna hercegovina je vec sad defakto dio Hrvatske...zepce i usora ostaju u bih...
@Loin istra je dio HR gdje je 95posto hrvata, Zemun su vlazni snovi svakog Hrvata ali kulturna autunomija u vojvodini je realnost
kao prvo podjela nema jer bo ne meres djeliti nesto sto nije tvoje. drugo nema nikakvih bakraca dvije njemacke, apsolutne gluposti, dvije njemacke su obje bile njemacke ovdje zive "bratski" albanci i serbi koji najmanje su u svadji(blazi nacin stalnog progona i ubistva) jedno stoljece. trece jerosave ne odlucujes ti za Albina i kosovo nego Albin i kosovo, Albin je najaci kao individa i kao partija na kosovu.
Najveci problem oko granica prave zapadne komsije. Nema s kim nisu zakuhale
Sto te ovaj kopira
@Varaga900 kreten bolesni, ova vrsta bolesti je cudo a misli da je interesantan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
srbiji se ne smije dozvoliti da mijenja granice sto ona cini sada, one su definirane daleko prije a ovi pokusaji da od BIH ukradu bukvalno teritorij i da uzmu resurse centrale je krajnje licemjerno ... ako budu srali mora to ici na arbitrazu medjunarodnu gdje ce izgubiti ... kada smo mi sutorinu zbog tih razloga izgubili a svi se digli protiv BIH a zna se da je taj teritorij ukraden od BIH .. fahro bi crko da nije sutorina tisla CG .. e onda ima i da granice BIH onakve kako treba biti
Eto kao to je enigma. Ja i buraz se ne moremo dogovoriti oko dva duluma. Hoce on do potoka ,a ja eto necu..
ako oni udju do 2025, i raspasce se eu. ako je neko srbijom prosao vidjece uzivo sve sto imaju van beograda. koda je jucer rat stao a nije ga tamo ni bilo.
@Mickey100 pa sta ti imas protiv Turske, Turska je sila za mnoge drzave pogotovo ex yu
@Mickey100 Ja mislio da pišeš o Beogradu, moradoh se vratiti na početak teksta.
Sigurno će se svi svjetski čelnici i mediji grdno nasikirati što hrpica neproduktivnih nehljeba ne može da se dogovori oko podjela mrvice zemljišta zvanog zapadni balkan.
Nego...slušaj...bo'na ti pametnice, nemoj slučajno da te dojenje spriječi u kandidaturi za preCjendicu....jes' čula? Ima da budeš jedini ozbiljni kandidat... :-)
@2002 gdje nam je svedjanin da ga prcamo
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedino Srbi imaju divljacki poriv za sirenjem,i to se nece promijenit nikad,uvik ce zeljeti uzeti tudji teritorij!!!!
Izgleda da iza kliksa stoji sanu izbrisa mi komentar nigdje veze sa vrijedjanjem
@brkoti moram se zaliti hvala na vracenom komentaru
Čačka se tamo gdje ne treba!