Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa I on je zlocinac samo nije procesuiran
nisi nikad cuo za Brkica pederu mostarski
Ovi iz hercegovine su cudo. Svaku drzavu su rusili. Sjecam se i Jugu su vazda pokusavali razvaliti. Glasali za nezavisnu Bosnu pa i nju pokusali rasturiti. Sad hoce da im je hrvatska domovina i nju bi za 40 godina pokusali rasturiti.
@Ivanbiosad Hrvati su glasali za nezavisnu BIH
@gooUser1553187754 Pa da, to i kazem. Glasali su za nezavisnu BiH a onda bi da je rasture. lakse se odvojiti od BiH nego od juge zato su glasali .
Kroati ponovo u sumraku razuma
Sastale se lokalno kamenjarske seljacine!
ako Bog da neće izići nikako.ti Slaviš ratne zločince.mmrrrš! isti ste vi svi.paćenici
Sta drugo ocekivati od hdz-a???? Sve su to UZP-ovce neki tajni a neki javni!
Vala ne znam šta je tu problematično. Lik izdržava kazna, a drug mu dolazi čisto u posjetu. Ljudski gledano tu nema ništa sporno sve dok se ne počne ulazit u sferu ideologija, politika itd
Ne smije u posjet?
smrad lopovski hadezeovski
PITANJE ZA UZP. KADA CE NEKO ODGOVARATI ZA UBOSTVO BLAZA KRALJEVICA I NJEGOVIH PRATILACA?
NDH i UZP u EU. Sunovrat EU.
Ista govna oba.
Herceg bosna postoji vise nego republika srpska
Tiha voda brege dere
Herceg Bosna postoji koliko i Pink
Otiso da mu proturi malo prljakovice.
Nazdravite praljkovačom!
"...tako da ova posjeta nikakve veze s nama Bosnjacima nema.Jest poruka o tome s kim imamo posla i nista vise.Tamonjima B.Stojic heroj,nama i ostatku civiliziranog i demokratskog svijeta presudjeni zlocinac-clan udruzenog zlocinackog poduhvata s Tudjmanom na celu,i kraj price..."