Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
namjerno provociraju i potajno se mole da ih neko napadne da pocnu cmizdriti kako su im ugrozena prava...
Kako su komicne ove parade na brdovitom Balkanu :-) Uvijek kordoni policije. Malo fali da se angazuje i vojska, kopnene i vazdusne snage, da se to sve obezbjedi kako bog iz Brisela zapovjeda. Ipak smo mi Evropa :-) Gazdama sa zapade ne smeta sto je to izvjestaceno, sto bacamo pare koje nemamo i sto nastradaju svi. I pederi i policajci i slucajni prolaznici. Njima je samo vazno da nas ponize. I treba da nas ponizavaju. Nista drugo nismo ni zasluzili nego parade "ponosa". Ne jednom godisnje, nego jednom mjesecno. Da se ne zanosimo iluzijama da smo gospodari svojih sudbina.
Što reče nedavno jedan srpski novinar: Prestanite ih tući na svakom koraku pa neće biti parada. Ako me razumiješ.
Niko ih nikada nije tukao prije ovih nasilnih parada, a sad ce ih tuci jos vise. Provociraju sukob, a do ovih nesretnih parada, niko ih nije ni primjecivao niti obracao paznju na njih. Pogotovo u Beogradu. Sad ce svaki maloumni Grobar ili Delija da ih smatra za najveceg neprijatelja i mlatice ih gdje stigne. O tome je rijec. To ne zanima ni one sa zapada, ni domace, placene organizatore ovih parada.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije da ih nešto branim ali yebeš grad kroz koji pederi ne smiju šetati držeći se za ruke. Tom pedreluku se najviše protive Balkanci iz ruralnih dijelova, koji su ujedno najveći nacionalisti i šovinisti u Europi. Paradoks, zar ne.
jest nesto krenulo sa ovim pederlukom
parada srama.
Kako ce vas Crnogorci razbiti vi niste svijesni.