Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta im Albanci rade, ovo je za udžbenika.
Cuj ovog Vucicevca iz srpskog sveta kako bi sad da se izvuce i pokaze kako je on kao ispravan
Normalno zamisli te da se ovaj incident desio u Austriji ili bilo kojoj evropskoj zemlji srbija bi davno bila pod sankcijama.Narod sa dijagnozom zatucan i lud.
Nemoj na svoje sponzore.
Zar i ti brate Brute Abazu?
I naredbodavca Vucica da se izruci Republici Kosovo ;)
Nemoj tako ! Ko će Dritanovog mentora da hapsi ? Kao Dritan se zabrinuo za Kosovo? Pravi Rahman Morina!
Logično.... pa i zločin su počinili na teritoriju države Kosovo, neće ih sad izručivat npr. Norveškoj....
Ala su se uzjogunili botovi !!! Udaraju dislajkova ili neko u Klixu to radi.
Klix treba tuziti.
Dritane je crnogorski Rahman Morina ! Sve na štetu nesrba !
Dritane kaži to tvom mentoru Vučiću !!! Dritane je zli za Bošnjake. Vidite šta rade njegovi na sjeveru Crne Gore Bošnjacima. Samo zapošljavaju Srbe,popovi vode rufik i elektroprivredu Crne Gore i samo pravoslavce zapošljavaju uz odobrenje Dritanovih i tkz Demokrata koji daju imena ulica po četnicima,proglašavaju Dane opštine po svecima SPC...
Tako je!!!