Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od drveta, šumu ne vidi ..... Kusturica vol. 2.
Sa velikom zabrinutošću pratimo izljeve mržnje, netrpeljivosti i ksenofobije koje na ulicama crnogorskih gradova ispoljavaju pristalice velikosrpskih političkih stranaka, a čija su meta prevashodno Bošnjaci. Slike koje gledamo i poruke koje slušamo, neodoljivo nas podsjećaju na devedesete godine prošlog stoljeća i velika su opomena za ono što bi moglo uslijediti ukoliko velikosrpska ideologija, uz pomoć drugih opozicionih stranaka, uspije zavladati Crnom Gorom
@PavoMerc Dritan je tu po zadatku, i to da idporuči CG srbima, to je pčigledno. Samo, ako srbi u regionu ojačaju, ni vama bosanskim katolicima neće biti ugodno, za sad vas koriste kao tariguz, a poslije toga će samo pustiti vodu !!
Ljudima prijete smrću, a komentar lika je 'Šta ćete'!!!! Dalje nisam gledala!! Koji jad!! Ovaj će i Srebrenicu relativizirati!!
#onitigapušedritaneee
Dritane, svaka cast! Tu smo gdje smo i moramo nauciti da zivimo zajedno, bez obzira na razlike! Rat nikome nije donio nista dobro i niko ne zeli da se ponoviy Narod se pati i lose zivi, a politicari su profitirali i briga ih za narod, a nas zaslijepljuju mrznjom. Crnogorci su konacno uspjeli da skinu diktatora i krenu naprijed. Nova vlast za sad obecava!
Dripac Abazović
kusturica br.2
@PavoMerc nepomireno ne kompatiblno se ne moze pomiriti.Srbi i Albanci su dva razlicita naroda sa dvije razlicite kulture i jezika. Dritanu treba da bude poznato koliko su Albanci omrznjeni kod Srba.Ako je on imao mogucnosto da studira u Sarajevu, 99,9 posto Albanaca nemaju njegovo znanje.
I ovi sto su se svama udruzili su kriminalci.Jedne optuzuje a druge i sam stiti.Kako ovom covjeku vjerovati?Ne ide to tako, ako, samo zbog interesa,koji su za njega ogromni.
A ovi sto pjevaju cetnicke pjesme nisu ucestvovali u ratnim desavanjima nego radili u humanitarnim organizacijama, jade licemjerni...
Dritan je posten covjek. Prvi je napao svojatanje od albanaca Djurdjija Kastriota poznatijeg kao Skenderbega,..koji sad OVOG MOMENTA lezi na Svetoj Srpskoj Gori Manastiru Hilandar pored svoga oca IVANA. Majka mu se zvalka Vojisava. Dritan je naveo,..kako neko moze biti albanas od oca i majke Srba
Za ovog lika sam čuo na dan izbora u Crnoj gori i postao mi je ubjedljivo najodvratniji političar na Balkanu. Pogan kakva se rijetko rađa.
Ovakvi kreteni poput ovog Dritana Dzikana su najopasniji za Bosnjake. Za koji dan kad krenu premlacivanja i dizanje dzamija u zrak, ovaj kreten ce samo reci da je to Milo uradio. Znaci Dzikhani sad mogu raditi sta im je volja, Milo ce biti kriv za sve, Dritan ce klimati glavom, a podosta naivnih Bosnjaka ce i sami poceti vjerovati u to. Opet ponavljam, ovo sve je Vucicevo maslo, apsolutno sve.
U kakvoj zabludi ovaj živi. Allahu dragi podari mu malo pameti.
Svako zna da je Milo Djukanovic sprijecio ubistva muslimana u Podgorici 1992 kad se gamad skupljala naruzana po kaficima i htjela ubijati. Nijedan jedini nije ubijen. I zato je i ostao mir u Crnoj Gori. Nije ni Milo cvjecka, ali ovi hoce lincovanje.
Mislim da grijesis sve je to projekat snajperista sa jevrejskog u Sarajevu
Albanci ne prave razliku između Bošnjaka i Srba. Tako je na Kosmetu a ni u CG. Ovaj zna da ide u vlast sa cetnicima i svejedno mu je.
Ovaj bi mogao da izgori odmah na startu karijere bgm. Il da preživi i onda vlada 30 godina. Jedno od to dvoje uglavnom. Mada meni nesto cudno zvuci isto da se drogira malo.