Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBE BIJE NE KO TREBA VEC KO STIGNE. TAKO JE TO VAZDA BILO VALJDATAKO I TREBA BITI
Pa i tebe nisu pitali kao malog dok su ti deo muskog organa ocvikarili. I to se na zapadu tretira kao \"napad na licnost i tijelo\"!
Postoje price da su Srbi- arkanjeve horde sa doktorima to isto radili po Hrvatskoj i Bosni. Na zalost dokaze su za sada dobro prikrili, ali ce isplivati na povrsinu. Srebernicke zrtve nikada nisu pronadjene u cjelosti pa postoji sumnja da su mnogi zavrsili po bolnicama Srbije gdje su im organi povadjeni.
srbija je kriva za ubistvo vise od 200000 muslimana bosnjaka,koncentracionalne logore,silovanja,milion protjeranih po cijelom svijetu pa nema nikakog politicara u Bosni i Hercegovini da je javno optuzi! a ti bosnjo spavaj spavaj, pa nemoj tuzit srbiju,spavaj...