Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od plejade mrsimuda!
Eto Tuske u Bosnu
@sejtaniu23% !!!
Isto James Bond Casino Royal
Uh, Poljaci iako su dobro obrazovanih i dobri radnici ipak su najbezobraznih i najrasističkih narod u Evropi. Čuo sam od jednoga crnca iz Amerike da su mu svi krivo gledali kad je radio jedno vrijeme u Krakowu, čak su mu pljuvali jednom. Ali šta ćes kad su im Rusi i Nijemci mlatili ko stoku u poslednjih 500 godina.
Hoće li obilaziti,,scepino,,😁Gusinje??
A zasto nam dolazi kad nas jos uvijek ne namjeravaju primiti u EU?!
Neka je vala. Puna usta Evrope i nata a Rusi jedu govna po Balkanu. I nista.😋
Opet malo laznih obecanja od EU, malo janjetine, malo alkohola, pa opet koja populisticka izjava...i tako 25 i vise godina. Lazu i obmanjuju nas Bosance i Hercegovce i vise nije uopce potrebno da dolaze.