Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zeljka cvijanovic - mother of dragons, khalisi
zeljko komsic - john snow
ramiz salkic - tirion lanister
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bugarska predsjedava vijecem EU. Poljak se ismijava stanju na Balkanu. Cesi biljeze najveci ekonomski rast u EU - dok se vi bakcete oko zastava, entiteta, grbova, naziva i istorije. Istovremeno se Tito u grobu okrece.
Nas je zivot postao Igra prijestolja
Sta cete kad vam je zivot dosadan,nikakvih problema od drugog svjetskog...mi se zabavljamo nacionalizmom,kako prezivjet mjesec i slicno...
Pojasnite primitivcima, sta je to "Igra Prijestolja" ili "Game of Thrones"
Pa sta serete sta biste zeljeli, posaljite nam resurse da se kutarisemo cetalja a skutore cemo uciniti ravnopravnim gradjanima u sistemu jedan covjek jedan glas. Sta kmecite stoko evropska, ne biste da rjesavate a ne biste ni nama pustili da rijesimo - isto kao i 95!
ak cemo se vec rijesit uja i cetalja vala cemo onda i vas mlade muslimane zacerat turskoj u amanet...
@nokemo nisu mogli srbosloveni komunjare, neces ni ti jugobalijo vjeruj mi. oni su imali vlast i KP, ti nemas nista osim Dubioze i pljuge. Stoko posrbljena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko nas sitovacija lud zbunjen nenormalan
Ma šta će on nama pametovati!!!
Ima jedan politicar, isti pljunuti Hodor po stasu i hodu.
Pa mora biti dramaticno kad niste Djikane usutali za sva vremena 1999 nego ste ih pustili da opet djikanisu po regionu.
da se ne lazemo... hrvatska s ovakvom danasnjom retorikom i vodstvom nikad ne bi usla u EU.
Visoki vrabac- Incko😂😂😂
Igre Fotelja
bih u uniji 2040 taman kad se autoput zavrsi
Dodik - Hodor
znaci pripremite kokice...