Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kacevanda predvodi paradu ove godine!
al najbolja je ova "...necu tatu i tatu"...
Treba sto pre pohapsiti sve ove imbecile koji saraju po zidovima zgrada.
Sto nas nobelovac Copic reko, nema sexa dok jaja od jaja neudare...
JEL' TO ĆOPIĆ NOBELOVAC...OTKAD?
sramota da to ne znas
Hocel i Vasilije biti na paradi ponosa :)? Tu ce se dobro vidjet da su srbi ponosan i pederski narod! Srbi su uvijek isli u korak s vremenom i vole city u gyz.
hajte "junaci" na Kosovo, najlakse je pedere tuc'
Isli su srpski junaci i na Kosovo i u Bosnu i u Hrvatsku. Problem je sto vi svi zovete NATO da vas spasava
Isli i u kovcegu se vratili
Ja podrzavam paradu ponosa. Pored toga sto ide u pravcu jacanja ljudskih prava, mislim da dodatno naglasava da se zakoni moraju postovati, i da drzava nece popustiti pred grupom agresivnih pojedincaca koji svoje teorije o homoseksualnosti kao bolesti nastoje nametnuti kao drzavnu politiku.
Nisu na jednoj strani homoseksualci, a na drugoj agresivni pojedinci. Na jednoj strani je grupa samozvanih "vodja" koji umisljaju da predstavljaju sve homoseksualce u Srbiji, a na drugoj strani su svi ostali, ukljucujuci i neke koji su agresivni. I ova parada nema veze sa ljudskim pravima.
Netacno. Mislim da spram homoseksualaca ne stoje "svi ostali" i da znacajan dio gradjana ne bi imao nista protiv. Takodjer, gay parada ima znacajnih veza sa ljudskim pravima. Mislim da i Povelja o ljudskim pravima EU, a kojoj cemo i mi morati pristupiti, garantuje pravo na slobodu seksualne orjentacije. Homoseksualci mogu, a ne moraju, organizovati paradu, ali ako vec hoce niko im to ne moze braniti. Isto tako, paradu ponosa mogu imati i heteroseksualci, penzioneri... bilo koja drustvena skupina.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo 6.500 policajaca? Cudno da nisu angazovali i ratno vazduhoplovstvo R. Srbije. Sve za Evropu i evropske vrijednosti.
Pa dali su Kosovo za te vrijednosti, sta je jedna paradica u usporedbi sa tim
Dali bi i Kosovo samo da je na prodaju, ali srecom nije.
Anti gay every day !!!!
Ne znaju ni da pisu: "Stop pradi". Al ovaj je najjaci: "necu tatu i tatu". Ko te tjera da imas tatu i tatu? Sta te boli k***c ko sta radi....pometite u svojoj avliji seljacine. Da se manje obaziremo sta drugi rade a fokusiramo na sebe, ovaj bi svijet bio bolji.
koje pedersko licemjerstvo. pa organizuj koncert i j.e.bi se s kim hoces. sto to moras na sva zvona da razglasavas. kad smo mi organizovali "parade" da se hvalimo s kim se qrmo. nikoga nije briga sta radis u svojoj spavacoj sobi, ali nemoj mahat smrdljivom guzicom...
@partijaner, nemas ti tu sta da dopustas, takav se rodis. Bar nauci nesta o necemu prije nego sto pocnes pametovati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)