Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbiji saljemo investicije i nova radna mjesta a nasoj braci Bosnjacima saljemo puno selama
Kakav glup komentar.
odlicno. prvo da ih poturchimo i da na taj nacin dobijemo kopneni koridor sa nasom maticom. a oni nek rade a mi cemo ponovo begovati.
Ja se isto ne secam da se ovako nesto desava u Srbiji. Mislim da cemo brzo da sazremo za ekonomske poduhvate i da cemo krupnim koracima uspehom da obelezimo ovaj vek.
Ja licno mislim da ce ovo biti prepoznato i da ce se investitori okrenuti ka nasoj zemlji. Potreban kontinuitet u ovakvom vodjenju drzave. Mislim da ce i opozicija da prihvati ovaj trend tj. vec smo prihvatili.
Slusam samo pozitivne komentare o novoj vladi. Mislim da je Vucic glavni pokretac. Klima u Srbiji je evidentno pozitivna.
Dete moje, ja sam se cak i isplakala i pomolila da ovoj zemlji konacno krene. Ja ovoliko energiju i jedinstvo nisam skoro osetila u nasoj Srbijici. Idemo napred, slozno.
Zalosno je sto vlade okolnih zemalja ne hvataju beleske o ponasanju nove srpske vlade. Mada sam opozicija u Srbiji, evidentno je da nastupa jedno potpuno nova era u gradjenju srpskog drustva i jacanju institucija. Ja sam polaskana ovakvim odnosom vlade prema poslu koji rade u ime drzave Srbije.
Milslim da je glavi razlog ovakvog stava, to sto ova vlada zapovinje jedan potpuno drugaciji odnos prema svojoj drzavi. Bavljenje politikom postaje nezahvalna obaveza bez privilegija, ali sa mnogo vise casti. Nema vise otimanja od naroda. Ovo se prepoznaje u svetu i tako se stice ugled. nadam se da ce i druge zemlje da krenu ovim putem.
jeb@ E PA VIDIS MI NI SMO MORALI PRELAZITI NA ISLAM DA BI NAS TURSKA POSTOVALA DANAS :) OSTALI SMO TO STO JESMO I TURSKA NAS ZAMISLI SAMA NAZIVA NAJZNACAJNIJOM ZEMLJOM REGIONA...
Psi laju - karavani DOLAZE!
Ovo me malo asocira na komunisticki pogled na svet, ali ipak se slazem. Ajde da svoje odnose gradimo na ekonomskim interesima, a istoriju, tradiciju i kulturu odvojimo od toga. Koliko nam vremena treba da shvatimo da tako stvari funkcionisu od kad je sveta i veka.
Stvar je prosta. Maloprodajna cena ratluka je 0,5 Eur, a veleprodajna 0,3 Eur. Dinare, KM i Kune (pa da se i kune) , ne primamo, \'\'braćo\'\' !!! Sve ostalo je samo provlacenje politike kroz bušne džepove. ne treba zaboraviti da ovo cesto. po potrebi, vrlo perfidno rade i domace i strane korporacije. Zao mi je samo sto oni koji misle samo o politici i mrznji prema drugima, sebi skracuju zivot, a da nisu ni svesni da to rade u necijem interesu.
Sta su im Srbi ponudili? Hoce li preci na Islam?
Pa ujko ako si mislio meni drzati predavanje o poliglotskim sposobnostima ,onda si kao i uvijek u krivu ili ti \"nasao si crkvu gdje ces se moliti \" posto govorim nekiliko jezika tecno citam i pisem (Bill Gates ), tvoja nadmenost me uopste ne pogadja posto vidim da ti je plafon \"intelektualnog djelovanja \" svadjanje na ovom portalu , da je sve idealno u toj \"lijjepoj nasoj \" nije ..daleko ste od toga to sto ti pokusavas idealizirati stanje u Hrvatskoj donekle razumijem ali nema veze sa realnoscu, opet ti kazem tvojoj domovini ces pomoci vise ako se uhvatis nekog pristojnog posla ,prije nego sto visis ovdje non-stop !
Srbivoje, prema udjelu u BDP-u Hrvatska je tek za nijansu zaduzenija od Srbije. U apsolutnom iznosu je taj dug puno veci, ali je i BDP puno veci. Cekaj, pojasnit cu ti priprostim jezikom da bi bolje razumio. Bill Gates (srb. Bil Gejts) moze biti zaduzen milijardu dolara, a ti recimo 1000 dolara pa da ti opet budes jednako ili cak vise zaduzen od njega. Kapiras? Commi, jutros nisam raspolozen za price od WWII, samo kratko - nista Pavelić nije halalio Talijanima, vecinu toga su oni drzali od ranije, nesto malo sto je predao je napravio pod prijetnjom otvorene agresije uz plan da to povrati nazad, sto je i napravio 1943.