Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrih koza...smiju se, podrzavaju predsjednika
nema greške, konekcija provjerena: kakav narod takvi mu i političari
Kad se isti biraju uvijek.
Koga boli k...c za zapadnu Bugarsku. Imamo mi dovoljno svojih problema
Od svih nesreca koje su zadesile srpski narod krajem vijeka, najgora je ona koja se zove "Otpor". Najveca prevara i najaveca srpska sramota. Kad te mutavi americki kauboji naloze na "revoluciju". Tu bruku ne opra ni Dunav ni Sava.
Da je Milošević ostao na vlasti,vi biste bili 10 puta siromašniji nego sad. Taj čovjek je bio izuzetno loš vođa.
@BorisJeljcin2 Slobodan Milosevic je u poredjenju sa ondasnjim politicarima, a pogotovo ovim danasnjim, jedini i bio vodja. Ostalo sve jad i beda. Ali ja sam komentarisao sustinu "Otpora", a ne njega i njegove vrline i mane. On je bar bio drzavnik, a ovi su klovnovi. Mislim na Srbiju i sve ostale bivse republike.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ovo je vezano za Srbiju i srpski narod što nam ovo kog vraga postavljate
@ninina Ni pedalj nije i nece biti nego cemo vratiti i stare teritorije :) Nina udaj se, ne komentarisi po klixu
Pa isti je sindrom svih balkanskih naroda, lijepo ti pise u tekstu
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Inace Milosevic nije postojao u politickim mudima kada se hrvatima sudilo za "hrvatsko proljece",..kad se muslimanima sudilo za ideologije stvaranja islamske republike,...kad su siptari 1981-ve pravili referendume za Republjik i otcijepljenje