Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaha a i jest za guče hahahahahahahah
........tu i pripada......skupa sa počasnim doktorom nepostojećeg sveučilišta nikolićem mr. tomislavom....
Idi mile svirat kurcu
A muda te slušaju.
Put putuje mile aga sa jaranom kirbasom..
Za Srbe je otkriće trube u redovima Mehterana (osmanske vojne muzike) bio civilizacijski skok u željezno doba, dotad su znali samo za kamen i gusle javorove.
...tko je magistar sa slike?
Mogao bi Covica (hercegovca) zvati kao specijalnog gosta!
taman i jest za toga
Duuuuuuvaj ga Milence, kucni domacine!
E jesi krmak za guce, grok, grok
.....četnički dernek.......
@Conte 03četnički i partizanski..fale samo ustaše..mada hrvata ima al ne i pjesama ustaških.
@unmibh ......griješiš prile......nema tamo hrvata.....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mile dobro ovo je previse naivno dok ti okrenes paznju naroda na sebe i trubace Bake ce pare skloniti na sigurno.Dobar ste Tim svakako nema sta.
Danas bit političar i zalagati se za mirni suživot , toleranciju , mir , napredak , razvoj za ravnopravnost ...ne možeš preći izborni prag ....zato samo trebaš bit lažni nacional patriota , što veći lopov , mrzit ostale , mrziti druge , osporavati drugim pravo na život jezik, državu ......samo razgradnja , kriminal , korupcija , radikalizam ...pravit od drzave vjersku drzavu ...........to je naša realnost , sve dok je Dodika , Izetbegovica , Čovića.. ..mira i prosperiteta neće ni biti .....
Zašto je ovo objavljeno? Ozbiljno, zna li iko u redakciji sastaviti tri rečenice iz svoje glave i napisati nešto smisleno i bar donekle zanimljivo? Ili vam je šef filtrirao tražilice pa jadni možete prepisivati samo sa sajtova lokalnih 'novinskih agencija'?
@vojvodazmisic Nisam na to mislila, ali kad već spominješ, poslijednji događaji u Turskoj ipak imaju malo širi utjecaj i važnost od dodjeljivanja nagrade "Počasnog Krkana" na loalnom vašaru.
Ko 'Mi'? I gdje sam Exit spomenula? A to za Amerikance, Brazilce i Japance neću ni da komentarišem. Srbija do Tokija a? ;)
jaka muda,otvaroj je on taj cirkus prije 10 godina
To je samo inicijativa! Treba on referendum raspisati da gradjani odluce o tome !!
ciganski sabor trubača svrbija
@41usrase45ujameuhase AAAAAHAHHAHAHHAHAHAAAHAHH http://s18.postimg.org/n2ualckq1/trubaci_guca.jpg veki ciganski zbor a trubami
http://prnjavorski.net/wp-content/uploads/2015/07/Truabci.jpg
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja titule u pi... materinu!!!
Mozda ovaj komentar nece biti vazan za vecinu od vas.Neki ce od vas ovo ignorisati i vecina cak nece ni citati i bit ce neopazeno sa drugim komentarima.Mozda ce te me kritizovati radi ovog,ali hocu sam da svi znaju:Ja sam ovdje komentariso!