Komentari (222)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Južnoslavenska braća bazaju u medijevalnom bunilu. Zrelo za Tridesetogodišnjeg rata na balkanski način. 🤣
jest baš tako. Podijelili nas i vladaju.
O čemu bulazni volusina.Pa morali su praviti helikopterskog popa da dođu do manastira.Ostali ljubitelji dječaka su razjureni nazad ka Podgorici.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Meni je recimo odmah palo u oči da su barikade u Cetinju potpuno iste uličnom puču u Ukrajini 2014 - ista ruka isti potpis.
Ukrajinci im pomažu i oni su krenuli u raskol na nagovor Britanije i SAD.
Onaj Jaovamanikije, sveti! S neba došao na vlast. To vam je FINE.
Ajoooj! Pa ja zaboravio da je Seka iz okoline Podgorice🤣 zato dakle postoji struja koja navija da se katastar prosiri🤣
Kako ces bolan imenjaku tako reći.....
Pokazali snagu....hahaaaaa...helikopterski desant....ja vam snage ...
Đukanović nije doživio kraj,jedino je pokazao da je opasan za vas nacionaliste svih vjera i i nevjera, jedina vjera su vam pare,ratne profitere i poslijeratne tajkune i bogataše obogaćene na lažnom patriotizmu koji je narod konaćno prozreo i kojima se bliži kraj.
Srednjevijekovni cirkus na srpski način, tipično za pomjereni 'Nebeski narod', spustiše se dva jeziva starca drito s neba da nastave trovanje obične svjetine...
Na naćin i za račun velikosrbskih ekstremnih nacionalista u korist nekih novih ratnih profitera a na štetu poštenog srbskog naroda,i svih normalnih ljudi na Balkanu.
Jasno je i da je tvoja politika, politika mračnog doba srednjeg vijeka. Još nisi odvojio crkvu od države.
Al se zato felaciom moras zahvalit Dritanu.
A može biti i obratno,nekima je tek sada stiglo iz guzice u glavu.
Dokaz da crkve gube moc pa cak i u svijetu sve je vise omladine koji prelaze na ateizam vjere izumiru i one su uzrok svih ratova .
Dodik, ma ti si jedan poveći komad budale al jbg još uvjek to pali zato lovu u padže a ti milojko čekićaj i laprdaj po kliksu
Srpska govnarska posla. SGP skraćenica
Kakav parazit
I tvoja je blizu .
Ko Turci na Kosovu. Ha,ha,ha,ha,....