Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kaze da se iz Srbije ne mogu čuti dobre vijesti
Hajd\' nije losa vijest, mada bi ljepsa bila da je mrcina vec krepala.
Ne brige,Dobrasine,eto mene iz \'aga da ti licno dam svoji infuziju,carobni urino-napitak!Rasho Dabic.
PRIJE ILI KASNIJE SVE SE SAZNA: Eh moj \"moke\" ... može se zaključiti zabrinutost onih mafijaša iz \"bezbjedonosno informativne agencije Srbije\" ... onih istih koji uz pomoć ruske energetske mafije pokušavaju na Kosovu kreirati južnu verziju, a u Makedoniji jugoistočnu verziju, neke od narkomansko-alkoholičarskih genocidno-mafijaških tvorevina kalibra \"republika srpska\".
NASILNI SKUPOCJENI PRAVNICI I SRODNI MAFIJAŠI: Ako skupocjeni mafijaši koji se skrivaju iza pravničkih i ostalihih funkcija ( poput tužioca Milorada Barašina koji odgađa procesiranje skupocjene Dodikove građevinske mafije do zastare) otvoreno pred kamerama fizički napadaju one novinare koji nisu pod kontrolom državnih bandi, a mafijaši koji se skrivaju iza policijskih uniformi odbijaju da uhapse skupocjene agresivne razbojnike, onda to znači da u Bosni i Hercegovini ima političkih policijskih uprava ... to je jasno kao dan, i istovremeno mračno kao noć.
GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Milan Vukeljić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetsko-alkoholičarska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"REPUBLIKA SRPSKA\" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom po \'\'teoriji haosa\'\' RADOVANA KARADŽIĆA I SLOBODANA MILOŠEVIĆA u stilu koncentracionih logora i Srebreničkog genocida.
NAČERTANJE I \'\'AKADEMICI\'\' : Velika je uznemirenost u krugovima SANU ( srpske akademije nauka i umjetnosti ) u Beogradu zbog toga što veliki narodi ( s ogromnim brojem stanovnika ) nisu voljni međusobno ratovati, i niko u SANU pojma nema kako bi Srbija opet uspješno mogla \'\'neprimjetno\'\' zakuhati neki novi rat ( monstruozni NAČERTANJE projekat) kao što se pokušalo u Sloveniji, Makedoniji, Crnoj Gori, a realizovalo u Hrvatskoj, Bosni i Kosovu ... utjehu najčešće traže u narkoticima, alkoholu, laganju, nasilju i razaraju obrazovnog sistema.
Srpski ...Adolf.......crkni u najtezim mukama zlotvore !!!!! SIKTER
Prvo misomora dati. Iskopati 2 kubna metra, na dno sode-bikarbone, pa Cosica, pa sode bikarbone pa zemlje, pa opet red sode , pa zemlje i sve tako....
KAD CE BITI POSEBNA TUZZBA PROTIV OVOG ARHITEKTE SViH RATTNIH ZLLOCINA I AGGRESIJE U BOSNI I HERCEGOVINI, HRVATSKOJ , KOSOVU...?!!! CRRKAVO -VAMMPIRSKI SERVSKI KRVOLOKU U NAJGORIM MUKAMA...!!!
KREPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJjj
Neka crkne smeće, on i SANU su glavni krivci za protekle ratove! Šteta što neće uginuti u nekom zatvoru...
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” --- Ćosoglu je legenda
dabogda dozivio jos 100 godina raspadanja u najgorim mukama i da mu sve generacije familije pomru prije njega ne znam sto njemu niko nije sudio,ovo je mozak koji je sve poceo,a ostali \"patrioti\" sa sve tri strane su samo pijuni
zelimo ti pravo dugu i tesku bolest majmune :)
crkni keru, dok te nisu u hag poslali. buahahaha
Kakav ljepotan ! Dugo ne vidjeh takvu ljepotu !