Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pola miliona turista u HR, a ni jedan nije zaražen ..... XD
ja da sutra dobijem temperaturu nema šanse sa bih otišao kod doktora. prelezao bih kuci kao što znam neke koji su nakon sedam dana to sve prošli bez problema.
Na koronu je pozitivno devet čeških državljana koji su bili na odmoru u inozemstvu, a od toga je troje zaraženo u Slovačkoj, dvoje u Švedskoj te po jedan u Hrvatskoj, Velikoj Britaniji, Mađarskoj i Srbiji. ČEŠKA vlada smatra i dalje Hrvatsku lao zemlju niskog rizika.
ko ima putovnicu taj ne može dobit koronu...... :(
e moji naučnici, gori ste od kandidata za zvezde granda
Vala dopizdili vise s Hrvatskom...i Klix i klixovci. Ko nece kod susjeda sjedi kuci i zdravo. Puna BiH jezera, rijeka, vodopada itd...Sto kaze covjek na ovoj temi...ujutru kad se otvori Klix prva vijest se gleda sta HR radi...pa sve ostalo. A u avliji ni brezova metla ne moze ocistiti.
Ovo je totalni nonsens što pišu. U svakoj vakcini se stavlja mala količina virusa da potakne imuni sistem da stvara antitijela. A oni tvrde da moraš baš imat teške simptome da zavrsiš na respiratoru pa kao onda imas dovoljno antitijela da si zaštićen od korone. Drugim riječima vi koji ste prosli samo sa blagom temperaturicom, jos uvijek se morate bojati jos uvijek morate slusati krizne štabove stozere itd itd
Ako imaš putovnicu, nisi zaražen. Dabogda se svi skupili na jedno mjesto.
Jutros mediji u Češkoj pišu da im se turisti iz Hrvatske vraćaju zaraženi.
Jedan svjetski ugledni doktor je rekao da virus zdravom organizmu ne moze nista. Recimo neko ko vec ima neku tezu bolest i izgubio je imuni sistem te oboli od gripa. 90 % umire kod kuce i to mora da je strasno. Samo sto se nece svi voziti u bolnice na respiratore i nece se brojati kao umrli od gripe, niti ce se o njima pisati u medijima. Isto je od korone.
Opet ovce iz tora bleje. Drzite se svoji čobana.
Kaže Lauc sinoć, ovo je po analizama uzoraka iz travnja, a što znači da ih je u srpnju vjerojatno oko 200 tisuća. Pošto je u HR umrlo 120 ljudi u odnosu na vjerojatnih 200 tisuća "zaraženih", stopa smrtnosti je 0,06%. Sve to pod uvjetom da je uzorak za analizu reprezentativan.
@montii Tisuca, srpanj, travanj, protutijela... Jel jos samo fali rijec okolokucni vodopisac da dopuni tvoj bogati vokabular izmisljenih rijeci?😂😂😂
@triarch, što neki jezik uspije više stvoriti "svojih" riječi, to je bogatiji, a riječi kao riječi, sve su izmišljene.
Putovnica dvojnica je najbolja zastita
Ma kupuj bar još sto respiratora-ventilatora! Naročito ovih prenosnih,da ih navijači Čelika mogu koristiti na derbiju u Nemiloj!
Šta znači, steklo zaštitu? 85.000 njih je bilo dovoljno zdravo da ni u prvom susretu nisu obolili.
@lord moj ti je savjet da nigdje ne ideš iz kuće. zabi se u neki ćošak i čekaj vakcinu. A vidim da bi i psihologa mogao uskoro posjetiti