Hrvatski predsjednički izbori
0
Do 11 sati glasalo 15,34 posto birača
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste Sarajko,Hrvati imaju cilj treci Entitet pa onda otcjepit se a kakav cilj ja kao Bosnjak vidim nase politike,ma nikakav.Svi imaju nreki plan jedino Bosnjaci gledaju u nebo kakvo ce vrijeme doci od onih sto nama jedinim uvedose embargo na uvoz oruzja i tako odobrise zlocine nad nama.Sada trebamo da cekamo hoceli se neko od Hrvata smilovati da him ne dozvoli treci....To je samo pitanje dana??
@Sarajka Moja ti, Nadija, cuvali bi i oni i Srbi svoju rodnu grudu ali him ovo potonje ratno iskustvo u svezi muslimana strasno lose. Ne mozes tegbirati i alahati, sehidisati i pricati pricu o multieticnosti. Zahebo vas Alija otvorio karte, pokazao i Srbima i Hrvatima da sa vama nije moguc zivot je vi zelite islamsku dzamahiriju, serijatske zakone, hocete da od evropske BiH napravite azijsku drzavu, pa se oni opredjelili za svoje maticne drzave za Hrvatsku i Srbiju. Naravno nece otici praznih ruku nego ce ponijeti dio BiH zato sto je to njihova zemlja vise od hiljadu godina. Vama su dali tor koji mozete ako zelite nazvati Bosnjakistan Balkanska Palestina u kome ce vas drzati i budite zadovoljni da ste i to dobili, moja ti. Jedna sarajevska poslovica kaze: POSLE J E B A NJ A NEJMA KAJANJA, MOJA TI..
Zbog poplava sigurno, nadam se da ce bosanskim hrvatima pomoci Bandic u otklanjanju steta koje ce prouzrokovati ove poplave. Neka se jave svi u Hrvatsku, jedva ih cekaju tamo , da ih nabiju nogom. Djaba se trudite da izgledate i pricate kao pravi hrvati rodjeni u hrvatskoj, to vam nikada nece uspjeti, niti se s njima mozete mjeriti, u bilo kom pogledu. Cuvajte rodnu grudu, mjesto gdje ste se rodili, tamo ste najsigurniji i najslobodniji.